dilluns, 7 de gener del 2008

ES L´HORA DEL PLAY-BACK..........

CENTRE BERNAT I BALDOVI
8 de Gener (Dm): Materal

9 de Gener (Dx): Avda. Espanya
10 de Gener (Dj): Bernat Alinyo
11 de Gner (Dv): Ronda País Valencià
13 de Gener (Dg): Portal
15 de Gener (Dm): Cervantes
16 de Gener (Dx): Xuquer
17 de Gener (Dj): Verge de Sales
18 de Gener (Dv): Poble Vell
20 de Gener (Dg): Tro i Flama
22 de Gener (Dm): Sucro
23 de Gener (Dx): 18 de Juliol
24 de Gener (Dj): Mercat
29 de Gener (Dm): Ajuntament
HORARIS:
DIMARTS ---- DIVENDRES 20.30H.
DIUMENGES -------------------- 19H.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Si xiquets,ja estan ahi els playbacks...Jo soc de la falla ronda, i ja tinc el cuquet en la pancha!...el proper divendres tenim l'actuació...encara que siga una competició desijeu-nos sort!!!bueno,i a vosaltres tambe.
X cert,enhorabona per la feina que feu en el blog.

Anònim ha dit...

olaa a tots!!!
yo estik cagat es al dimecres ke be ya eu tenim ai ke por mare ke por... pero enguany mos toka kedar primers, fa 2 anys tersers, lany pasat segons i en guany mos toca el gordo... jejej.VISCA LA FALLA XUKER ara eu necesitem mes ke mai es la ultima semana.adewww!!

Eva ha dit...

Tranquils/es que ho aneu a fer de puta mare!!! sou unes máquines!!lo important es no ficarse nervios/a per a que tot ixca lo millor posible, que els nervis son molt traicioners!!! Tota la feina que esta fent tota esta gent que esta en els playbacks s´ah de vore recompensà, segur!! A pel 1ª premi!! Anim!!!

Mayte ha dit...

Jo hui no he pogut anar a vore el materal pero dema ja tinc les entrades per al Play-back de nostra falla veina,l´Avinguda d´Espanya per a vore a la meua amigueta Ingrid i anant calfant motors per a estar en bona forma per al del Xuquer,jajajajajaj

Mayte ha dit...

Ay Eva,Eva i tu que,no t´animes??? sempre t´agradat eixir i enguany que????
Tu ja saps que despres de tant de plorar que no els ix i que s´enfaden per que no van als assatjos i despres ens deixen BOCABADATS,veritat??? va tirat al rotllo que tu i jo som asidues a aquestos aconteciments,ejejejejej

Mayte ha dit...

Xiques aneu a la reunio al divendres????

Eva ha dit...

Mayte tens rao a mi enguany me feia gracia ixir pero al final no m´animat, jo i Rocio en una reunió estaguerem a punt d´animarmos pero al final no mos ferem avant, avore si per al pròxim any mos conboyem totes i ixim, mas vale tarde que nunca, no?
jo segurament si que aniré a la reunió.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.