dijous, 17 de gener del 2008

La Mostra XUQUERERA



Per a tots aquells fallerets i no fallerets , suecans i forasters i sobrtetot per als visitants del nostre blog , que vos puc contar, ahir dia 16 de gener a les 20.30 vam tindre per fi nostra mostra del play-back i com descriure el treball que ahir fallers d´aquesta comissio ens van deleitar al Centre Bernat i Baldovi, pues açi farem un ressum de la vetlada.....

Començant amb l´interpretacio de nostra " Corth Infantil" i demostrant la feina d´aquests ultims mesos d´asssaig per a fer-nos l´actuacio d´un conte de Disney que tots coneguem anomenat "TARZAN", si si Tarzan i tot , estaba en l´escenari , el xiquet Eric Romeu ens va fer de l´estrella de la selva , acompanyat en tot moment dels monos i goriles , i com no de Jane i els caçadors , en fi ens ferem adentrar completament a la pelicula de tot els anys , jejejejejeej , Enhorabona a tots els xiquets/es , molt bon treball i gracies per el vostre esforç.


Continuant amb pel.licules de Disney , ens van fer un trosset de la pel.licula de ALADIN , en la canço "Un mundo ideal", en aquesta ocasio va ser interpretada per dos germanets , on ens van deixar amb molt bon sabor de boca , Enhorabona a Clara i J.Enrique Alegre del Hierro.


I d´aci a lo que toca , la canço del concurs que aquest any ens han intrerpretat nostres xuquerets....ejejejejejej. Nada mas ni nada menos que "DRACULA" i que vos puc contar , si l´any passat ens sorprengueren aquest any ens han deixat bocabadats , el vestuari , el maquillatge , decorat i sobretot tu , "DRACULA-MARTI", al.lucinant , eres la canya o millor dit eres FREDDY MARTI , si l´any passat ho pintares al cau aquest any ho has bordat al play-back i damunt al de concurs , ole ole i ole.....

Xiques que es penseu que no ho tinc gravat,ejejjejeejeje


No se que dir-vos , a tots en general , anim i super enhorabona per el vostre treball i anim per anys posteriors.






Pero clar , açi no estaba tot , continuant amb la mostra tinguerem mes actuacions , de solistes , dels mes menuts amb el LUNNY´´S , i de xicons i xicones fent gran varietat de peses musicals , fins i tot de PAPITO ( Miguel Bose ) , ens visita en companyia de Alaska , tambe ho he gravat,jejeejejej i proximament eixira al nostre blog.

Bueno i que hem digueu del moment del "Lorenazo",ejejejej , mosatros el feiem nomenar l´any passat al cau , el moment "ELSAZO", per que sera??????


En fi xuquerets , amb mayuscules vos ho dic "CHAPEAU",sisiisisi, hem lleve el barret i vos dic a tots en general , ENHORABONA i Gracies per fer-nos pasar un ratet tant bo.



Ai , i per cert les presentadores de categoria , de segur que l´any que be , vos trornen a llogar....ai , Pelaya d´on vas traure ixe rosari????

Per ultim , nostra Paulina Rubio , que any re re any ens visita per el poble i ens va portar fins i tot un ballet a la seua altura , ejejejejej.
Proximament videos en directe de la mostra.
¡¡¡¡¡ SOMOS DE LA XUQUER,LA FALLA LA XUQUER............................

43 comentaris:

elsa ha dit...

molt bon resum de la nit!Jo vuic donar les gracies en primer lloc a Marti,ja q ha fet un esforÇ per eixir al playback qx quqnt liu demanarem no les tenia totes.Tambe a David,el home de Jasmina,q gracies a ell hem tingut un montage de lujo,ja q ens tria cansons i tot,gracietes.Com no a ixes persones q se trenquen els cuernos per fer-nos un bon decorat i q tots els anys ho consegueixen tinguent el tepms justet,gracies al Cubi,Romeu,David,Emilio,Julian,Jose i segur q me deixe algun...I com no tambe a les nostres maquilladores q sempre ens deixen de luxe per eixir dalt de lesenari.A totes les dones que tambe venen sense que ningu els diga res per tirar-nos una maneta ixe dia a posar-nos peluques,ungles,clavar alguna aulleta que atra tambe moltes garcies.I per ultim i no menos important a les meues compañes que cada any es superen mes i es sacrifiquen per poder realitzar aquest playback.....
A l'any que be repetim?.....

Esther ha dit...

Si, si, sí la xuquer ja està ací!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rec que parle en nom de tots els que ixquerem al play-back quan dic que ens va eixir d´allò més bé. Despres de lo que pareixia en el casal que anàvem a fer..... Això enhorabona a tots/es perquè es quedà de PUTA MARE!!!!! (açò es pot dir ací, no???)
Ah!!! i xiquetes a l´any que ve em de eixir que la meua germana vol ixir, eh????jejeje!!!!!

Esther ha dit...

Elsa jo sí que repetixc!!!! açò engantxa, no???? I com diu Elsa gràcies a tots.

Mayte ha dit...

mOLT BE XIQUETES,JO ENCARA ESTIC "FLIPA" PER QUE EL DIVENDRES AL CAU MEU EXPLICAREU PERO JO NO HO VEIA I ARA SI,SI ,SI.....
IMPRESIONANT

Mayte ha dit...

AI, I PER CERT POC A POC ANIRE POSANT EL VIDEOS QUE SON LA CANYA,JA VOREU JA
ESPEREM QUE TINGAM MOLTA SORT I ALMENYS ELS PARTICIPANTS ENS FAÇEN VISITES PER EL BLOG AL MENYS A CONTAR-NOS LA SEUA NOVA EXPERINENCIA,EH BLAI...JEJEJEJEEJE
TAMBE LES VETERANES PODEN DEIXAR ALGUN QUE ALTRE TIPO DE COMENTARI QUE NO PASA RES ,SOLS ES CONVERSAR IVORE EL QUE HA SEGUT PER VOSALTRES.
CARLITA MORALES ESPEREM QUE EL MONO QUE TENS DE FALLA,ENS DEIXE ALGUN QUE ALTRE COMENTARI TEU,JEEJEJEJEJ,BUENO I SI NO JA VORAS EL VIDEO.

Xuso ha dit...

Enhorabona Xuquerets per la mostra de playbacks, jo encara no l'he vista, però ja m'ha dit molta gent que va eixir de luxe. S'heu superat en tots els aspectes.

M'alegre molt i heu d'estar ben contentes per la vostra demostració d'espectacle.

Molta sort amics!!!!!!
Jo esta nit no m'ho perd!!

Anònim ha dit...

molt bè, una mostra de les millors com ja feia temps.MARTI insuperable ( tè madera ), espere que disfrutares molt en la mostra jo desde baix me se fica la pell de gallina i en algun moment en vaen caure algunes llagrimes de emoció.
totes les que eixireu estaguereu superiors, moltes felicitats per a totes.

San-vala ha dit...

Enhorabona falla veïna, al igual que Xuso jo encara no l'he pogut vore ni vaig poder anar perquè estem ultimant el decorat per a la Presentació i anem un poc de cúl...

Però les xicones de l'Avinguda anerem a vore-vos i m'han dit que ho fereu molt bè i més que m'alegre jo...

Que tingau molta sort...

Angeles ll. ha dit...

si, clar q repetim¡¡¡¡esther i elsa teniu tota la raó del món, açó enganxa moltissim¡¡¡¡i per cert donar-vos l'enhorabona de la meua part xq encara q no ho he vist, se q ens ha eixit de luxe¡¡¡i com no felicitar a el nostre nou fitxatge MARTI FURIÍ MERCURI xq per als admiradors del desaparegut freddi va ser com vorelo a ell en directe i va ser molt emocionant¡¡¡ bueno i esta nit a les 9 a voremos en sueca tv¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

SOMOS DE LA XUKER DE LA FALLA LA XUKER...
la verita eske esta nervios,tenia por no sa via ni lo ke volia ni lo ke tenia...pero lo ke si ke se eske meu pasi de lujo.
un play back arrastra molta gent ke si busca un a canso kesi mira el bestuari kesi ya esta ai i no nia decorat ke si mos tenim ke makillar ke falta 1 hora pero ai estan tots axudant i sobretot intentat trankilizar ala gent ke fea molta falta MOLTES GRASIES A TOTS.ADEWWW!!!

Anònim ha dit...

A KE ME SAVIA OLVIDAT LO MES IMPORTANT, AL ANY KE BE YO MAPUNTEEEEEEE...ADEWWW

Anònim ha dit...

Sii Sii ! es queda molt bé
es te que notar tant de esfors..
ara falta saber els resultatts ,,
esta clar Que aso engancha.. jo al any que be estic aii atra vega k este any se ma fet curt i tot
me quedat en ganes de mees
=)

xikes i el Elsazoo es queda be tame
flato i tot k agarrava jo ai ensayant jaj
Elsa perfectee en tu linea ;)!

Eva ha dit...

Enhorabona, de escándalo!!!!Els aplaudiments ho diuen tot!!!vale que nosaltres som del xuquer i pot ser que no sigam lo objetius que toca, pero jo he parlat en gent d´altres falles que stava alli, i m´han dit que " espectacular", amb moltes opcions per a guanyar, tenint en compte el nivell d´altres falles, que també hi hagut.
Pues si la veritat es que ja fa temps que em fa orelletes però les obligacions me frenaven, pero enguany no se perque pero m´unire al grup d´artistes de la falla!!!

Anònim ha dit...

enhorabona!!!!! par 1er. premi, sobretot el l'acompanyament del playback de concurs.
El resto de playback, dels millors
enhorabona xuqueretes!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona xuquerets!
Molt bona actuació!La veritat es que podem estar tots molt orgullosos de la feina que fem...!

Molta sort!

Anònim ha dit...

bueno yo tambe vull donarvos la enhorabona a totes ,per que va star de lujo, i kom no , felicitar als nous fitxaxes de enguany que ho eu fet espectacular, ara si , una cosa eu de tindre clara , ya eu firmat el contrat x a la resta dels anys eh!! q aço no sacava asi. jejeje

Anònim ha dit...

Yeee que guay es queda!!! despres dels nervis, dels plors, les rises, els crits...en fi tot lo que du el play back es queda de lujo.
Jo tambe vuic donar les gracies a totes les persones que ens han ajudat pero darrere del escenari, sense elles no es podria dur a terme el play back, gracies a totes i xiquetes a l'any que ve ixireu vosaltres jo me plante jejeje (estic major).

Anònim ha dit...

Ahhh Mayte si vols tinc algunes fotos del play back, no moltes pero algunes estan molt guay! vols que te les pase?

Anònim ha dit...

BUENO L´ENHORABONA A TOTS I SOBRE TOT A VIRGINIA QUE SEU A CURAT EN ELS NANOS QUE DE TOT COR YO PERSONALMENT L´ADMIRE MOLT PUES A TINGUT UNA PASSANSIA DE SANT. QUE YA ENSAJAT ALGUNA VEGA A LA COMISIO INFANTIL EU SAP. ¿ A ELSA ? , ES MOLT COMPLICAT I MOLT AGRAIT, PERQUE ESTA ASOLES DE MOLTES AYUDES I EN EL SOMRIURE DELS MENUTS ES COM SI OBTINGUEREM EL PRIMER PREMIT. ENHORABONA MENUTS QUE SON ELS SIMENT DE AQUESTA COMISIO..... MOLT BE

Anònim ha dit...

I COM NO ELS CONJUNTS EN GLOBAL AN ESTAT DE LUXE. MOS TENIU QUE SORPENDRE EN ELS PROXIMS PLAYBAK... ANIMO

Anònim ha dit...

MARTI AL PROXIM ANY A VORE EN QUE MOS SORPRENS PUES COM A LES NOVES INCORPORASIONS, TU TAMBE AS FIRMAT EL CONTRAT AL IGUAL QUE ABEL, BLAY I MONCHO.... MOTL BE....

Mayte ha dit...

JEjejejeejej,ahir ho torni a vore a telesueca i els pels tornaren a posar-se de punta ,ha segut un " puntazo",vaig tindre al meu pare cara la tele per a que vos vegera i fins i tot als meus nebots i germa,no hen canasare de dir que ...
ENHORABONA XUQUERETS

Laura pasaliles a Rocio que jo tambe li les tinc que pasar per a que ella les pose a la web.
Ah, i per cert tot aquell que tingua fotos del play-back que les pase per posarles a la web.
gracies

Mayte ha dit...

Ahir li vaig donar l´enhorabona personalment a Marti,increible l´actuacio i de fet li vaig comentar que ja estaba a al web i proximamnet eixira el video,esperem respostes teues Marti,açi clar,jejeejejej

Esther ha dit...

jo no ho vaig poder vore a telesueca xq en Corbera City no agafe l´emissora, però mon pare (que és un gran crític, veritat Eva??) sí ho va vore i em va donar l´enhorabona, xq diu que ens ho vam currar de veritat, i que ho férem tots de luxe, però que els protagonistes ho bordaren, així que..... a vorem que passa???? Per cert quin dia és l´entrega de premis?????

Eva ha dit...

Jo tampoc he pogut vore telesueca, pero de tota forma com estar allí res, ara es un molt bona opció per a poder seguir els playbacks desde casa o per a la gent que no te entrades. Xiquetes lo que diu la meua germana, si mon pare ha dit que de luxe, es que sen heu ixit, ja que ell es un critic com diriem dels " durets "!!!ja,ja,ja
En fi, lo dit, Enhorabona de nou.

Mayte ha dit...

J o ja ho he vist a telesueca i lo que dius Eva no hi ha res com voreu hen directe,pero quant no hi ha res a fer i el Lido esta ATIBACAT,ja hem diras,et tens que conformar en el que hi ha,no????

rojuel ha dit...

OLE, OLE I OLE!!! Enhorabona a tots i totes, ho bordareu, tenia els pèls de punta! És cert que som de la Xúquer i potser no sigam massa objectius, però em va agradar moltíssim, tant el concurs com la mostra en general. SOU UNS ARTISTES!! Martí i Elsa espectaculars, enhorabona a tots i gràcies de nou a tota la gent que ho ha fet possible.

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER A TOTS, GRANS I MENUTS PER LA VOSTRA MOSTRA DE PLAY-BACK.
HE DE CONFESAR QUE NO VAIG PODER ASISTIR PER FAENA PERO AVUI LE VIST EN LA TELE I "M`ABORRONAT TÚ"

Anònim ha dit...

Hola, soc una xiqueta que a participat en el plaiback de la falla xuker (Tarzan) i m'agradaria coneixer algu.
Per als que van fer la de Dracula:
Eu vau fer super be yo crec que guañareu el primer premit per tota sueca La falla Xuquer es la millor!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola!!!!!! Primer k res enhorabona a tots els k participaren en la mostra d,akest any.Els majors per a mi fantastic, molt be.Com no MARTI ESPECTACULAR!!!!!!!!!.Hem feres plorar.Per cert gracies per el teu apoyo eixe dia perke me feia falta.GRACIES MARTI.En segon lloc k podia dir dels meus xikets.Ho feren de maravilla.Desde aci vols voldria donar les gracies a tots perke akestos caps de semana asajant en vosaltres han segut molt divertits.Me rist molt, tambe me habeu fet enfadat jajajajaj pero aixo se oblida pronte.Gracies a tots perke se k estabeu nerviosos i eixe dia mel dedicareu a mi i jo desde asi vos dedike akest gran aplaudiment.GRACIETES NANOS.Despres voldria voldria fer un especial agraiment a un veterano de la falla:VICENT EL PINTOR.Pintor me feres un gran favor fentme el decorat i mai sabre com agrairteu.Sense tu nose si els nanos agueren tengut decorat i realment es keda de p.m.Lo dit no tinc paraules per poderteu agrair.MOLTES GRACIES.Per cert espere k pronte millore eixe braÇ k d,aÇi no res mos tens k fer eixes paelles tan bones kom tu saps fer.I com no agrair la colaboracio del meu home i de la meua gran amiga Sonia per ajudar a fer eixe decorat k sense tindre ni idea de pintar aportareu el vostre granet d,arena(el cesped el feren ells)jajajajajaja.Gracies tambe a TARA I AIDA.K puc dir de vosaltres dos.Sou molt especials i sense vosaltres nose si haguera pogut tirar aÇo avant jo a soles.BESETS WUAPES I MIL GRACIES EN ELS MEUS MOMENTS D,ABAIXO.Agrairli tambe a la meua GERMANA k sense ser fallera a colaborat, ho ha viscut i semosianat mes k kualsevol fallero.GRACIESSSSSSSSS.Un bes molt gran a ESTHER I ANA ja k el dia del playback estagueren ahi fent costati majudareu moltisim.I finalment fer un sermonet a totos el falleros/es de la falla.Desde aÇi vuic fer una crida per a k l,any k be fem un pok mes de costat a la comisio infantil.Realment ells son el futur de la falla i deuriem de ferlos un pok mes de costat i colaborar amb tots per igual.ELLS TAMBE PASEN NERVIS,ELLS TAMBE VIUEN EL PLAYBACK AMB ILUSIO,ELLS TAMBE SE HO MEREIXEN.AYSSSS se m,oblidaba donarli les gracies a meraldo i a raul baldovi.I ja finalitze(perfi jajaajajaj) per a dirvos k tot es keda de categoria i a les majors per a mi el primer premi K TINGAU SORT!!!!!!UPPPSSS GRACIES MADUIXA(NOSE KI ERES)PER EL TEU APOYO I TAMBE A ESPE I BELEN K FEREU UNS MAKILLATGES K NI EL MAQUILLADOR DE LOS MAQUILLADORES DE MARGARET ASTOR.CHAPO SOU UNS FENOMENOS.

Anònim ha dit...

Enhorabona Virginia per part meua i de la meua dona,som els papas de eric e ivan,que teu has currat amunto i mas demostrat que tens molta imaginaçio per aço dels playbacks i tu eu vals "parrelleta".

Mayte ha dit...

Ai,Virgi,quanta rao tens,mira tu si quasi mas fet i tot plorar,pero de tot cor m´agrada molt,molt i molt i tambe tens tanta rao que de veritat moltes vegades ens s´oblida.
Bueno pero jo tambe m´alegrat de voret per açi,fent costat amb els comentaris del blog per que si jo ho pse es per a que tots vosaltres pugau fer comenaris amb la resta i poder mantindre tema faller per a tot l´any i despres poder parlar i poder mantindre costums ,tradicions,fer publicitat i moltes mes coses que ara no hen venen al cap,ah si,felicitatcions als aniversaris,que nomes ens teniu que posar dates i fotos i clar en un momnet aço es fa per a la Xuquer,no per a que els que sempre estem,vuic dir que NECESITEM COLABORACIO a la web,jejejeejje,sempre demanat ajuda,veritat.
Bueno lo dicho que Virgi,teu has currat molt,el resultat ha segut molt bo des del meu punt de vista, i lo dicho animo...

Mayte ha dit...

El video de la mostra tel pose per a que tots pugau disfrutar del momnet,i Gatet ja feia temps que no ens deies res per açi,papa de Tarzan,JEJEJEJEJEJ
Avore si ens deixem caure per açi mes asuvint i ens porteu mes informacio,per exmple del sainet???,no???

Mayte ha dit...

Per al xiqieta de la falla que va actuar amb Tarzan,espere que seu pasareu molt be i que tambe ens agradaria coneixerte i voret per açi,la mostra dels menuts tambe m´agrada molt i de fet estic pujant el video per a tindre´l cada vegada que vuigau vorel,ejejejej
Enhorabona xuquerets

Anònim ha dit...

Es de veres,els que eixim al sainet sempre diguem que anem a ficar algo en la pagina pero per unes coses o altres no podem o no ens enrecordem.jo es que no tinc internet i de vegades em conecte.
Per part meua dirvos a tots els fallers, que el sainet de concurs es el 12 de febrer y per a eixa gent que ix aquest any fatxa el ultim esforç per a que la falla quede lo millor posible com sempre.ANIM

Anònim ha dit...

Gracies Mayte.Per cert enhorabona per el treball k esteu fent en la web de la Falla.Es impresionant.La veritat k he etat mirant els anteriors articles i esteu treballant de valent i aixo es molt d,agrair.Si alguna volta necesiteu ajudeta conteu en mi k entre tots podem k aÇo funcione millor.(bueno millor no crec perke ja esta de categoria)Per cert la xiketa k protagonitzaba el playback infantil es MARIA OLLER i desde aÇi li envie un beset perke u va fer de categoria.

Anònim ha dit...

Gatmanrob ja se te pot caure la baba en els dos fills k tens.Broadway no sap lo k se pert perke els dos son un pedasos d´artistes.Ha disfrutat moltiiiiiisiimmmmm en els dos.Besets per a ERIC E IVAN.

Anònim ha dit...

VIRGI SOC ANA SA MARE DE AÏDA I EL DONE LES GRASIES SOBRE TOT LA CONFIANSA QUE ELS AS DONAT ALS MES JOVENS D´AQUESTA FALLA PER A QUE TINGEN INISIATIVA EN FER COSES EN CONJUNT SENSE MIRAR NI EDAT, NI RES, SOLS LO QUE MIREN ES QUE TENEN GANES DE DIVERTIRSE EN COMPANYIA DE ALTRES FALLERS. BESSETS A TOTS

Anònim ha dit...

BUENO YO AL IGUAL QUE ROBER VOS COMBIDEM A QUE ARRIMEU EL HOMBRO ARA EN EL SAINET....

Mayte ha dit...

jjejejejeje,bueno açi estic de nou,Virgi les graacies son pa tu,i per aixo que m´has dit que si necesitem ajuda,lo mismo,el dic,pero açi al blog tota ajuda es bona i sobretot podrieu la gent que ha estat darrere de tots els assatjos i ajudant,donant anims i sobretot de coreografes,modistes ,maquilladores, i de segur algu que hem deixe,podrieu fer algun article per a poder publicar que açi tot es bo,i aixo es el que volem,eh....
´çi no es discrimina a ningu,volem que aporteu idees,dates de felicitacions e inclus comentaris als articles que posem,no sols els de ara ,intentem que durant l´any el blog xuquerer tinga visites i constancia dels seus visitadors,no???
A tu Virgi,felicitats i enhorabona del treball,als xiquets/es per els seu esforç i dedicatoria per al concurs i sense concurs per fer-nos gaudir d´un bon ratet i per als solistes com tu MAduixana,que m´alegre molt de que tu ja formes part del nostres comentaristes,que habitualment et vec per açi,avore si ens portes a la teua filla i companyia,ejjejejeje,i com no hen tinc que recordar de tu Gatet,ens feres aplegar les fotos de fallles 2007 i ara has desaparegut del mapa,avore si ens porte informacio del sainet,fotos inedites dels assatjos i com no aniversaris de la teua familia per poder posar al blog,que dius???

Mayte ha dit...

Si de veres podrieu escriure algun article contant la vostra feina als assatjos tant del paly-back ,com dels sainets ,que vos a paregut l´experiencia,que vos a costat l´esforç,el temps empleat....no se alguna coseta,jejejeje
Virgi m´has demanat ajuda i t´he agafat la paraula,jejejeje
No sols es per ella si no a tots aquells que vuiguau participar,k digeu....maduixana,gatet,rafel....

Mayte ha dit...

tambe dir-vos a Virgi ,Maduixana i tot aquell que tinga fotos del play-back que li les pase a Rocio o a mi (Mayte),per poderles posar a la galeria de fotos de la web.
Gracies

Anònim ha dit...

virginia!! io y aida tambe teu agraim k el unic k em fet en els ensajos asigut riure xillar y pasaro molt be!!! Panouet mosatros tambe te volem agrair k cuan semprenecesiem ajuda anem cara a tu y tu ens dones apoio en tot GRACIES!!! y x si no tanrecordes tenim un verenarent pendent y un dinar tambe eeee testimem esperem k l'any k be siga iwal o millor k akest testimem besost!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.