diumenge, 6 de gener del 2008

Dia de REIS....

Començem l´any i encara ens quedaban alguna que altra festa per gaudir, sisi com si no hem tinguerem prou , ens faltaba rematar , jejejeje, bueno estic parlant dels dia de REIS, o de l´ultima arrancada per les nostres falles de l´any 2008.

Tots sabem que es una festeta dedicada als nostres xiquets , i tambe als no tant xiquets ,veritat???
La veritat es que hi ha que conservar les tradicions que els nostres iaios ens han traspassat per a que aquesta festa no acabe i pogam fer disfrutar a tots els xiquets i com no menjar-nos el tradicional " ROSCON DE REIXOS ".

Cadascu ho celebra d´una manera o d´altra , jo parle per mi , en ma casa tota la vida hem tingut la visita del Rei Baltasar o siga , el negre , jejejejeje , tots sabreu el perque , no????

Be , pues ens reunim tots a casa despres de vore la maravillosa cabalgada de reis que fan a Sueca i aquest any no puc parlar perque no l´he vist , aixi que no ho se.....Cap a les 21h. , tots en ma casa esperant al que el rei toque la porta i mentres posant nerviosets al mes menuts i diguent-los que si no es porten be el rei no els deixara regalets, o es portara carbo...... bueno que no sabeu ja...., fins els mes majors fem el paperot per a que els menuts s´ho cregen i disfruten del que han estat esperant tot el any.

Aquest any el nostre Rei ha vengut molt carregat de regalets i amb traje acabadet d´estrenar , amb un barret ple de colors i amb anell i tot , jejejejjeje.

Els menuts asustats entra el Rei moro a casa i reina la calma , les caretes son al.lucinants , els mes revolucionadors pasen a ser els mes quetets , intentant no pedres detall , hi han que del braç dels iaiios no baixen , pero comença el moment i el Rei demana la presencia dels xiquets un per un per a que els cante la tipica cançoneta:

SENYOR REIXOS , ESTIC AÇI
DONEM CASQUES PER A MI
JO LI DONARE "PAYA I GARROFES"
PER AL SEU , SENYOR ROSI
QUE VA PER EL CAMI
TOCANT EL VIOLI


Be hi despres de aquest momnet hi ha que besar-li la ma i atencio aquets any hem tingut novetat , elRei ens ha fet que , un per un , ens sentarem al seu braç i ens ferem una foto per inmortalit-zar el moment , que fort......

Xuquerets espere que els reis vos hagen portat molts regalets i sobretot aviu dia dels sorteig del XIQUET ja sabeu que ens tornen els diners , jejejejejeje algo es algo.... al divendres a la reuino.

7 comentaris:

rocio ha dit...

a casa m'amare tambè va vindre el Rei Baltasar, crec que es el mes treballador, perquè va a quasi totes les cases de Sueca.

Quants kilos de carbó vos han dut? Jo com me portat molt be, he tingut 2 regalets

morales ha dit...

Mira la Mayte, posa mes cara de bova ella que els xiquets.

Mayte ha dit...

J o pense que com la ma d´obra va mes barata ara que abans el Negre s´emporta la palma,jejejejejej,es broma eh....
A mi 1 regalet pero mes val aixo que res,no????

Anònim ha dit...

Maite, com que tú tambe cantares al Rei per a que el duguera algun regalet...¡ El Fran no podria aguantar-se la risa.
A mi també me dugueren algun regalet, algo es algo...

morales ha dit...

QUE DIC JO, IXE REI SE'N HA PASAT EN ELS RAJOS UVA, NO? TE LA CARA ALGO OSCURETA!!!

Anònim ha dit...

A MA CASA TAMBE HA VINGUT TOTA LA VIDA EL REI BALTASAR, EL QUE PASSA ES QUE ENGUANY HA VINGUT UN POQUET POBRET, I JA SE PERQUE ES... HO HA DIXAT TOT EN CASA MAYTE, JE,JE,JE
ESTA MOLT BE MANTINDRE LA ILUSIO ALS XIQUETS EL DIA DE REIXOS, I DIXAR A UN COSTAT PAPA NOEL, JA QUE ES UNA TRADICIO AMERICANA, O ESQUE EN AMERICA CELEBREN ELS REIS MAGS... BUENO EN REALITAT JO CREC QUE HO HA INVENTAT TOT EL CORTE INGLES,JE,JE

Mayte ha dit...

Evita no es que haja vingut pobret,si no es que no t´hauras portat massa be no????

A mi nomes m´hem a portat 1, pero molt bo,hi si ha descarregat molts mes a ma casa es per que erem molta gent,jejejejejej

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.