divendres, 18 de gener del 2008

Els mes menuts amb " ELS LUNNIS "

7 comentaris:

Anònim ha dit...

K podria dir jo d,akesta actuacio.Amb akestos artistes esta falla te asegurada la continuitat dels playbacks per als proxims anys.GRACIES A ESPE,PILI,CARMEN I LA CUNYAETA DE PILI(perdona k ara mateix no mix el teu nom disculpa)PERKE ESTEU AHI FENT COSTAT ANY TRAS ANY ALS MES MENUTS DE LA FALLA.

Mayte ha dit...

PUES SI JO PENSE EL MATEIX,LA VERITAT QUE EL DIVENDRES D´ABANS NO TENIEN A NINGUN XIQUET QUE EIXIRA I PER UN POC MES NO CABEN ALLI DALT,JEJEJEJEJE

Anònim ha dit...

MOLT BE EU VAREN FER DE LUXE,,, DONEUSE QUE TENIM UNS VONS FONAMENTS ANIMO XIQUETS I XIQUETES...

Anònim ha dit...

si xq aguantar als crios deu de ser 1 poc conyaso

Anònim ha dit...

ANONIM CONYASO, NO ES AGOBIANT PERQUE SON MOLT FELISOS I VAN A LA DELLS, EN EL SEU MON I POR LO QUE ES COMPLICAT CAPTARLOS LA SEUA ATENSIO NO MES PER LA FANTASIA QUE TENEN, EN CAMBIT SI ES MOLT MES COMPLICAT EN ELS MAJORS, PUES ESTOS SI QUE TINDRIEN QUE FERTE CAS I OBTIMISAR EL TEMPS I EN CAMBIT FAN PICHOR QU´ELS MENUTS PERO ES NORMAL....

rocio ha dit...

L'actuacio dels Lunnis va estar molt guapeta, tant per les Lunnis com per els menuts. Andrea estaba molt contenta per eixir a ballar, senyal que seu pasen super be.

Anònim ha dit...

Jo m'ho vaig passar molt bé i ens quedarem molt contentes perque ho feren molt bé els xiquets i xiquetes. Com diu Mayte els primers assajos eren 4 xiquetes i els últims dies aconseguirem mes xiquets. Es de veres el que digueu (Maduixana i Rocio) tenen molta ilusió i ha valgut la pena sobre tot per ells que s'ho mereixen. Gracies a tots els xiquets i xiquetes que van participar, també gracies a Virgi pel teu comentari, tu tambe t'ho has currat amb el play back infantil i l'altre tema musical, enhorabona.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.