dimecres, 12 de maig del 2010

HERMELANDOOOOOO

Este proper dia 8 el nostre amic Meraldo es fa un any mes major, que per cert ja es prou jajajaja, bueno en serio vull desde açi dedicarli la meua felicitacio com a fallera de la xuquer que soc per culpa d´ell en part, i com a bona amiga que jo en considere.
Eres i has segut un membre fundaor d´aquesta falla, has segut colaboraor del montage de este casal que hui encara tenim, preparaor oficial "d´aigua del xuquer", i d´uns carajilles que enguany han triunfat.
Tens la veu grossa com de gros tens el cor, sempre al teu costat esta el nostre amic Pelayo que mes be sembla com si fora el teu doble, jajajajaja, sempre tens un somriure i encara que reneges pa quince si algú el demana cualsevol cosa tu estas ahi per ajudarlo, per la falla t´agrada, la vuis i es tambe una de les teues pasions.
Moltes felicitats guapissim..... ah!!!!!!!!!!!!! jo esta clar que vull una convidá...
Maduixana

7 comentaris:

Nelo ha dit...

No eres home de modernors, així que no sé si llegiràs el blog. De tota manera, ni que siga per als 1 i 0 que formen la xarxa he de felicitar-te perquè t'ho mereixes com a faller. Com a conseller de presidents no estàs lluint-te últimament perquè no dius ni la mitat de la mitat de quan encara estaves en la junta directiva. Però quan intervens en una reunió deixes ben clara la teua postura de veterà. Les teues paraules són bones, però a vegades les formes fallen perquè hi han ressentiments que molts no entenen. Intenta aprofitar l'edat per oblidar ferides i disfrutar un poc més de la festa i de l'espenta de les noves generacions. Per cert, gràcies pel llegat que ens has deixat.

MADUIXANA ha dit...

NELO CREC QUE TU HAS DEFINIT MOL MES MIJOR QUE JO ALGUNES CUALITATS DEL NOSTRE MERALDO, BUENO EN VAIG ENGANYAR DE DATA PUES EN REALITAT ERA EL DIA 10 EU SENC EL 8 ERA EL ANIVERSARI D´ALTRE AMIC MEU, JAJAJAJA, COM SEMPRE TOT AL MONTONET.
HERME SI QUE ENTRA DE VEGADES A VORE EL BLOG LO QUE ENCARA NO LI EM EXPLICAT COM DEIXAR AÇI LA SEUA OPINIO, POC A POC.
BUENO MOLTES FELICITATS I LA CONVIDA JO NO LA PERDONE ESTA SI QUE NO

AHHHHHH SON 55 ANYETS PER SI ALGU SEU PREGUNTA...

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI MERALDO!!!

Nelo ha dit...

Maduixana, no és que jo haja definit res millor que tu. Tu has dit una cosa i jo una altra. Ens complementem! Per favor, que el teu home no malinterprete el que acabe d'escriure.

MADUIXANA ha dit...

JAJAJA, NO TRANQUIL NO MALINTERPRETARE RES MAL TOT EL CONTRARI I TENS RAO, GRASIES NELO

Martí ha dit...

Nelo i Maduixana sou autentics i teniu molta rao. Meraldín moltes felicitats per el teu aniversari i fesli cas a Nelo i disfruta les falles. Viules. T´hem d' agrair molt com a fundaor de la falla, el valor que tinguereu tu i un altre grup de persones valentes de fer front el poder factic faller i fundar la nostra falla. Vosaltres i el veinat del barri tinguereu un parell de collons, ja que no va ser facil. Espere que cumplixques molts anys mes en la falla junt a nosaltres. I lo que diu Nelo ascoltalo que te molta rao, tens rao moltes vegades pero la vena camala inevitablement t' ix. jajajajajja, es broma chincheta. Felis aniversari Meraldin.

rocio ha dit...

Moltes felicitats Meraldo, per molts any que el puguam felicitar al blog i al cau.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.