dimarts, 4 de maig del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......RIGO




També avui és un dia especial, perquè un altre membre de la nostra comissió cel.lebra el seu aniversari. Qui? Doncs el pare de dos presidents infantils, un dels membres del grup de teatre, un dels artistes el dia del play-back, el nostre polifacètic Roberto Romeu, més conegut com RIGO.
No podia faltar, doncs la nostra més sincera felicitació.
Per tant, en nom de tots el xuquerets et dessitjem el millor en aquest dia.

17 comentaris:

Eva ha dit...

moltes felicitats!!!!

Eva ha dit...

moltes felicitats!!!!

Nelo ha dit...

Rigo? Això és un home amb caràcter! Quan més anys cumplix més espenta té per fer les coses. O això em pareix a mi. Felicitats Róber, que ho puguem celebrar molts anys.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITAS ROBER, COMPANYER DE SAINET I DE DESPERTAES, PERQUE NO EN FALTES A NINGUNA COM A COETER OFICIAL, ORGANITZADOR DE PENJAR BANDERES,,,,I UN SENSE FI D´ACTIVITATS FALLERES QUE ES LO QUE REALMENT PORTES EN LA SANG I AS TRASMES A LA TEUA FAMILIA..... MOLTESSIMES FELICITATS DE PART DE TOTS ELS MEUS, EL MEU HOME, J.P, AÏDA I MEU.... BESSETS GUAPO

dúlia ha dit...

Felicitats per a un home que m'estime molt (amb el permís de Marie, per supost) i amb el qual confie per a tot allò que necessite perquè sé que, en allò que estiga en la seua mà, intentarà ajudar-me. Gran faller, gran actor i gran coeter. Que passes un dia molt feliç i que este any siga generós amb tu i et porte molta salut i moltes alegries.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS RIGO!!!!

INMA ha dit...

moltes felicitats

rocio ha dit...

Moltes felicitats al meu Olegari¡¡¡

Soni ha dit...

Felicitat RIGO, la meua ben volguda Dulia t'ha descrit a la perfecció, estic d'acord amb ella, eres gran faller, gran coheter, millor actor i cosa que ella no sap, molt bon vei. Et dessitge un feliç any.

fanny ha dit...

tiooooooooooo qu major estas fenteee,moltisimes felicitats.que pases un felic dia.un besot.

Carla ha dit...

Felicitats i que passes un bon dia!!

jacquie ha dit...

Moltes FELICITATS ROBER de part de RAMON y la tia JACQUIE aaaaa i ketinges mols regalitos.

JACQUIE ha dit...

Desde esta pagina si robert meu permetis, vuig FELISITAR tots els XUQUERENS ke an cumplit anys en estos dosos mesos, pues no tenia ordenador, FELISITATS de JACQUIE.

Martí ha dit...

AIIIIIIIIIIIIIIIIIII eixe Rober. Ja teu han dit tot, i ademés tot el que han dit es de veres. Eres un gran faller que sens la falla molt a dins de la teua ànima. Fidel a les despertades i als pasacarrers. Preocupat per la falla. En el Sainets ens fans riure molt i disfrutar del teatre amb els teus companys, perque sou el millor grup artistic que pots vore en tot el panorama internacional (inclosa la inestimable Dulia, per supost). Rober que cumplixques molts anys en salut i felicitat al nostre costat i moltes felicitats.

Mayte ha dit...

felicidadesssssssssssssss

gatet ha dit...

Moltes gracies a tots els q s´heu enrecordat en este dia de mi,i tota la faena q es fa per la falla es gracies a gent com vosatros q sempre esteu ahi.

ROUS ha dit...

FELICITATS AMB UNA MIQUETA DE RETRAS RIGO .........

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.