dijous, 6 de maig del 2010

UNA NOTICIA MOLT ESPERA

Tots sabem que els nostres xuquerets Carla i Abel, van a ser papa i mama, pero………., no sabiem sert, el que portarien al mon, una fallereta o un falleret, bueno pos la noticia de primerísima ma, ja a arrivat fins a la web, va a ser una guapísima fallereta que aquestes falles la tindrem tots al casal amb molt de carinyo.
El seu nom será Valeria, i será una xiqueta molt wapa, soles mirant els papis que te ens podem fer una idea, esperem noves noticies de Valeria i dels papas, i una gran enhorabona per als dos.


Per cert, sabeu que hi han uns nous papis………. ho deixe ahí!!!

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA ALS FUTURS PAPIS I RESTA DE FAMILIARS QUE EN MOLTA ALEGRIA ESTAN JA ESPERANT L´ARRIBADA DE VALERIA, AY MARE AL ANY QUE VE CUANS MOSSETS, PESICS I BESETS LI TENIM QUE PEGAR, JAJJAJAJAJA, VA QUE JA T´HE FINS I TOT FALLERET ACLOPLAT..... AH! IKER... ENHORABONA I CUIDAT MOLT CARLA I TU ABEL CUIDALA TAMBE...

Mayte ha dit...

ENHORABONAAAAAAAAAAAAAA, I XIQUETA,JAAJAJAJAJ,JA TENS ELS TRAJE PREPARAT,JAAJAJAJAJ
VALERIA, QUEIN NOM MES BONIC

BESTS

Nelo ha dit...

Bravo, una xiqueta super preciosa, segur! Perquè amb una parella com esta, amb uns uelos i uns tios com els que tindrà, no pot ixir més que un mal de cap per al pare. Abel, que et pixaran la portalà... que sou massa gent guapa... Ara de veres, enhorabona per la concebuda, pel naixement quan toque i pel nom. Perquè la nina valdrà el seu pes en besos. Per cert, un per a vosaltres dos de part meua.

rocio ha dit...

Enhorabona per ixa xiqueta, ara que vaja tot molt be¡¡¡

Prima jo sí que heu se....però ens esperarem fins que heu diguen ells, no?

dúlia ha dit...

A mi Valeria també m'agrada molt i només que isca la meitat d'artista que els seus papis, ja serà una artista de categoria.
I l'enhorabona a l'altra parella perquè també serà un nadó rebut amb els braços oberts ja que serà el primer per al matrimoni . Ahir ja els doní l'enhorabona en persona però ara pel blog.
Jo tampoc diré qui és per si volen dir-ho ells o algú de la família però segur que la notícia corre com la pòlvora i com hui hi haurà mitja falla al sopar... (us he donat una pisteta ¿eh?).

rojuel ha dit...

Enhorabona per als papis i la resta de la família, espere que tot ixaca be i siga ràpid, felicitats!!

rojuel ha dit...

Enhorabona per als papis i la resta de la família, espere que tot ixaca be i siga ràpid, felicitats!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.