divendres, 14 de maig del 2010

HUI ÉS EL DIA DE..............PASQUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!



SÍ XUQUERETS, JA FA 365 DIES O 12 MESOS O 1 ANY, COM VULGAU DIR-HO, QUE MAY I JO VEGÈREM NÀIXER UNA PRECIOSITAT. ELL ÉS RUBIO, D´ULLS CLARS, GUAPO, BALLADOR COM EL QUE MÉS, LI ENCANTA LA MÚSICA ............ FILL DE 2 GRANS FALLERS, I NO ÉS ALTRE QUE EL NOSTRE PASQUI "JUNIOR".
PAREIX QUE FORA AIR,PERÒ JA VA HA COMPLIT EL SEU PRIMER ANY DE VIDA.
I PER AIXÒ, COM QUE ÉS EL TEU PRIMER ANIVERSARI NO PODEM DEIXAR DE FELICITAR-TE AL BLOG I DESSITJAR-TE LO MILLOR, (ENCARA QUE NO T´ENTERES MOLT, DE MOMENT).
DE PART DE TOTS EL XUQUERETS FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

AY MARE COM PASA EL TEMPS JA FA UN ANY EL MEU PASQUI JR, I LO GUAPO QUE ES EL RUBIALES I SIMPATIC TAMBE. BUENO COM ERES MENOR NO ENS POTS CONVIDAR A UN XUPITET PERO DE TOTES FORMES I COM TEU MEREIXES PER SER TAN BON XIQUET EL FELICITEM DESITJANTE LO MIJOR MOLS BESETS I FELICITATS DE PART DE J.P., AÏDA I MEU.....

Carla ha dit...

Felicitats per al més ballaor de falla.Jeje!! Que ja enguany apuntava maneres al concurs de xarangues!! Feliç aniversari Pasqui!

ROSER ha dit...

PASQUI REBENFET!!!!QUE HUI JA FAS UN ANYET!!!QUE RAPID PASSA EL TEMPS!!!!
SEGUR QUE ELS PAPIS TE PREPAREN UNA CELEBRACIO MOLT ESPECIAL!!!!
BESETS!!!

LAIA ha dit...

PASQUI AMIGUET,MOLTÍSSIMES FELICITATS EN EL DIA DEL TEU PRIMER ANIVERSARI!!!!!
JA ME DIRAS COM ANAT AIXO D BUFAR EN LA TORTA!!!I SI TENS ALGUN TRUQUET!!!!JAJAJA
BESETS!!!

Pasqui ha dit...

Grácies a tots! Ara fa un any estava a punt de eixir de la panxeta de mamare...allí estaven esperant-me els meus papis,amb molta il.lusió ah... i les meues ties Esther i Maite, que no volíen perdre´s el meu naixement.

Pasqui i Vane ha dit...

Felicitats per al meu xiquet que ja fa 1 anyet, com passa el temps eh... Grácies a tots per les felicitacions. Espere´m que bufe a la tortà. Després Pasqui ensenyarà a la seua pasqüera Laia, que ja li queda poquet per a l´anyet.
De part dels teus papis Pasqui i Vanessa.

INMA ha dit...

Moltes felicitats Paski!!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats al meu nebodet Pasqui!!!

IKER ha dit...

Felicitats amiguet Paski, com passa el temps, eh? D' ací no res ja estem juant en la guarderia.

Mayte ha dit...

CUMPLEAÑOS FELIZZZZZZZZ, CUMPLEAÑOS FELIZZZZZZZZZ, TE DESEAMOS TODOSSSSSSSS, CUMPLEAÑOS FELIZZZZZZZZZ, BIENNNNNNNN

FELICIDADES PASQUIIIIIIII, aiiiiiii tant que ens feres patir aquell dia , que no volies ixir de la panxeta i alli estabem tots fent forsa i apretant per voret la careta i la teua mama sense xistar, i mira ja estas fet un fallero 100%, ballaor com el que mes i com no festero,jajajaj

bueno i que cumplasssssss muxosssssss masssssss

que wapo eres mareeeeeeee, asi la canso cantaeta i tot.

Pas qwui ens deus una convidaeta,ehhhhh, encara que siga a base de bibero,jajajaja

Martí ha dit...

Moltes felicitats Pasqui, per el teu aniversari i per els pares que tens. Si arribes a ser la mitat de faller que son ells podrem dir que eres un faller de categoría, perque els teus pares son fallers de categoría superior. Moltes felicitats i que te regalen algun joguet i no siga tot roba.

estela ha dit...

feliçitats bonico!de part de la tia estela.

rojuel ha dit...

En un poc de retràs, però... Moltíssimes felicitats per al més impàtic, guapo i ballaor de la fala Xúquer, per molts anys!!

rocio ha dit...

Felicitats guapisim, simpatic, artiste¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.