dissabte, 15 de maig del 2010

SOBRE LA REUNIÓ D'AHIR

¡Hola xuquerets! Article dedicat a Mayte, que troba a faltar el resum de les reunions.
Doncs la reunió d'ahir es quedà molt bé. Sembla mentida i sé que molts no s'ho creureu però ahir es tractaren molts temes, votàrem ràpidament, ens convidaren a cava i tortadeta i tot el que es parlà era motiu d'alegria. Anem allà:
1. El casal no es tanca. Continuarem fent les reunions i sopant i discutint i decidint i criticant i rient-nos i lligant i tot això que fem en el nostre casal.
2. Tenim casalers. Són Santi i el Tallo. Ahir mateix ja s'estrenaren (espere).
3. Tenim president infantil. És Salva, el fill del Chicharro. Va ser presentat i allí estava la família fent-li costat i convidant-nos a tots els presents a dolç i a cava. Enhorabona a la família. Està pendent un article sobre Marta i sobre ell. No penseu que ens oblidem.
Aprofite per a dir que si algú vol presentar una fallera major infantil, és l'únic càrrec lliure que ens queda.
4. La data de celebrar Sant Joan s'ha canviat al dia 19 perquè el 26 la nostra baloncensista, fallera, infermera i demés coses que ara no em vénen al cap, Esther, celebrarà el seu comiat de soltera i mitja falla està convidada. Per tant, ho hem adelantat una setmana. Si voleu apuntar-se, aneu dient-ho. La idea és portar el sopar de casa, sopar, fer la foguera i després un ratet de ball i a dormir (o a continuar la festa, això ja depén de cadascú). Sobre esta festa també us informaré amb més detall més endavant.
5. Hem demanat canviar la data de la presentació perquè Estela, la germana de nostra fallera major per a les pròximes falles, està embarassada i complirà per reis. Per tant, la faena s'amuntona i hem demanat canviar la data. Encara no ho sabem però és fàcil que ens toque celebrar-la a finals de novembre. També us ho diré cert quan ho sàpia.
6. Recordà Dolores que el 18 de juliol (la falla, no és cap data) comença els actes de celebració dels seus 50 anys al divendres que ve. Qui vulga acudir, cap a les 8 de la vesprada en el seu casal.
7. Us recorde jo (Dúlia) que el 12 de juny, dissabte, jugarem a baloncesto femení per a defendre el títol. Serà en el pavelló cobert (gràcies a qui corresponga perquè enguany no ens hem de desplaçar, tot i que trobaré a faltar el supergelat de després) des de les 8 del matí fins a les 3 de la vesprada. Només un dia. Per favor, tota aquella que puga acudir (quan siga, encara que siga 2 horetes) que vinga, que tota pedra fa paret (Carmen, no t'he de cridar per telèfon que després dius que sóc una punxa, però si vols vindre, ja saps).
8. Crec que ja està tot però, com sempre, xarrí una miqueta i no sé si se m'oblida alguna cosa.
Que passeu una bona setmana i ja parlem.

15 comentaris:

dúlia ha dit...

continuació:
8. Les espigues d'or del mig any faller (que celebrarem en setembre) correponen enguany a Soni Furió Gilabert i Sónia Mas Frutos (germana i dona, respectivament, de Martí). Enhorabona i intentarem no faltar a aplaudir-los.

Mayte ha dit...

oleeeeeeee,oleeeeeeeeeeeee,oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ai mare Dulia,
TU SI QUE VALES,ajajajaja, me canguen la mar, jo no vaig estar , pero bueno despres de tot es com si haguera estat, que guay, menuda articulista tenim,jaajaj, gracies wàpa

Mayte ha dit...

per cert , moltes felicitats als representants, i com no a la meua amiga, ESTELAAAAAAAAAAAAAAAAA, enhorabona wapa, pero que jo me enterat asi, ehhhh, lo dit enhorabona als papis

Mayte ha dit...

GRACIES DULIAAAAAAAAAA, PERO I ELS DE LA SEMANA CULTURALLL,AJAJAJAJAJ

Martí ha dit...

Dulia no deixes de sorpendrem mai. Eres una crack i la llum que m' allumena amb sabiduría.
Anaba a dir una coseta pero al vore lo de l' espiga m' he emosionat. Mira, que de fer, sensible ques u. Son dos persones a les cuals les vullc tant que aporrearía les mateixes portes del infern per elles, jajajajja.
Ah, una coseta, Dulia el meu compare diu que vol anar a fer de cherleder d' eixes,( esque meu va dir en ingles, quell si que sap, pero jo no se escriureu be)i la duda que tenía era si els pompons i l' uniforme lil proporsionabeu vosaltres o buscaba ell l' uniforme de l' encarnció d' una cosina d' ell? Per fa contesteu que te molta ilusió, ja esta ensallant alló de "dame una ics, dame una u,... i tot aixó. Be contesta Duli per favor.

Esther ha dit...

PER CERT ELS CASALEROS SÓN TALLO(SANTI) I MARTÍ (EL DE LES GALTES ROGETES), DÚLIA TALLO I SANTI SÓN LA MATEIXA PERSONA.

dúlia ha dit...

¡Ai, Esther, encara com ho has dit! Jo, com sempre van junts i escolte eixos dos noms, pensava que era un per a cadascú, però bé, aclarit.
I respecte al compare de Martí, si l'uniforme és de l'encarnació, jo no me'l posaria perquè podria confondre's la competició (igual es pensen que és d'escoles i no de falles). Crec que seria més adequat que li deixara David el que gastà ell per a l'obreta d'enguany (el del tanga, no el de policia) i els pompons ja li'ls passarem, que els tenim de l'any passat. I ara que ja ho has dit, espere el dia 12 amb més il.lusió encara.

MADUIXANA ha dit...

BUENO, BUENO, BUENO, CUANTES COSES EN VAIG PEDRE EL DIVENDRES, PER FAVOR.
PRIMERAMENT MOLTA ALEGRIA DE QUE ENS DEIXEN ENGUANY EL CASAL, SEGON DONAR L´ENHORABONA ALS DOS CASALERS DE LUXE QUE TENIM EL MEU SANTI I EL MEU MARTI, QUE GOIX. TERCER ALS NOSTRES REPRESENTANS MARTA I SALVA LA MEU SINCERA ENHORABONA, TAN LA NOSTRA FALLERA MAJOR COM AL NOSTRE PRESIDENT INFANTIL...... QUE REGUAPOS MARE....DESPRES EL SOPAR DE SAN JOAN NO ESTA RES MAL ADELANTAR-LO PUES EIXA COLLA ES PRACTICAMENT L´ORGANITZADORA, I MES SI ES PER UN MOTIU TAN IMPORTANT COM ES LA DESPEDIDA DE ESTHER (AY MARE JA NO EL QUEDA RES...)DESPRES L´ENHORABONA ESTELA DE LA BONA NOVA (QUE GUAY EN ALTRE MEMBRE PER A LA NOSTRA COMISSIO INFANTIL.5º RECOLSAR A LES NOSTRES CAMPIONES D´ANY PASAT QUE ESTIC MOL SEGURA QUE ENGUANY ENCARA EU FARAM MIJOR.I PER ULTIM I COM NO DONAR A LES DOS CUNYAETES EN ENGUANY REBRAN UN GUARDO TAN ESPERAT..... UF, ESTIC ESGOTA..... SI QUE ES SORPRENENT LA REUNIO EN TANTA COSA I TAN IMPORTATS. MOLTISSIMES GRASIES DULIA.....

MADUIXANA ha dit...

EY COLLI EL MEU COMENTARI SEMBLA UN TESTAMENT, JAJAJJAJAJJAAJ DULIA LO QUE AHIR EN DIGUERES PASARE DEMA DILLUNS PER LA VESPRA ARRIPLER-HO GRASIES

fanny ha dit...

ai mare de deu no se per on comensar,aso se mamuntona.primer que res donar la enorabona als nostres representans,despres ai mare cuantes parruses iauran este any en el casal cuans panyals que cambiar i cuants nanos que pasetjar, la meua enorabona a estela,pero perfavor espere que ja ninguna mes es quede prexa perque si nos en cuatre dies ens tiren els nanos al carrer i per ultim donar la meua enorabona a estes dos xiques ven reguapes i ven revenfetes sonia y soni(males sores que callat eu teniu ,¿que no voleu pagar uns cuants pastisets o que?)maite com es nota que no tenies faena en eixos moments.

Martí ha dit...

Ah, jo m' aderixc al que ha dit Maduixana. Les felicitacions als, casalers representants,prenyaetes i sobre tot lo de Sant Joan, m' alegre amanta que s' adelante. Sense la colla biberó no haguera sigut el mateix.

Martí ha dit...

Ah, gracies Duli per el consell

estela ha dit...

mayte esque no tinc el teu telefono

rocio ha dit...

Moltes gracies de part de la meua familia, estem molt contents de que la perla sigua el presi infantil, ara li toca disfrutar i cumplir junt amb tots. Despres felicitar a la compi de SAlva en aquest any, a Marta, esperem que heu passes molt be, a la Estela ja la vaig felicitar el dia de la degustacio en persona, però torne a felicitar-te tantes voltes com calga (May fes memoria que teu vaig dir jo en el casal). I per últim felicitar als casalers, a Soni i Sonia per l'espiga d'or i a la falla 18 de Julio per el 50 aniversari.

rocio ha dit...

Que se m'oblida el dia 12 de juny tots al pabellò que volem ser bicampiones¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.