dilluns, 24 de maig del 2010

Agermanats ja esta prenen forma...


com saveu l'any pasat la Festa d'Agermanats entra en el Programa de Festes del nostre benvolgut poble, pues aquest any seguim amb la mateixa línea. El segon divendres de setembre es celebrarà la Festa d'Agermanats, podriem dir que aquest any es l'any de consolidació d'aquesta festa en el organigrama de les Festes de Sueca. Amb açò intentem unir la Festa Fallera del nostre poble amb les Festes de Sueca. Nosaltres creguem que les Falles, la festa suecana amb més representació a Sueca tambè deu tindre acte de presència en setembre. Podriem dir que es una manera d'expandir les falles a tot l'any i no sols els dies de falles.

Ja fa unes quantes setmanes que l'Organització d'Agermanats esta reunint-se per tancar coses, per fer un programa d'actes, per vore com quedem amb l'Ajuntament... en definitiva que el Rulo d'Agermanats ja esta en marxa i ara no para fins a setembre que serà el dia gran. Necesitem de la vostra col·laboració per a què siga una festa de tots els fallers i de totes les falles, es un dia on totes les falles ens unim per una causa justa, la Festa Fallera de Sueca, Perelló i Mareny. Per a nosaltres Agermanats va nàixer per conseguir una unitat entre comisions, per un dia on tots porten el mateix escut a la camisa però sense la participació de vosaltres fallers i falleres de cadascuna de les comisions aquesta Festa no té sentit ni cabuda.

Esperem que en aquestos moments de crisis no s'oblideu de que l'unió fa la força, no es una Festa només per a joves com diu la gent per ahí, es una festa oberta per a totes les edats on volem demostrar al poble de Sueca en les seues Festes que les Falles som tot un, som tot una Festa Fallera. Estem mirant d'abaratar preus però tot dependra de la vostra resposta, tambè necesitem la col·laboració d'empreses, comerços, entitats, si voleu col·laborar ja saveu només teniu que dir-ho. Per finalitzar recordar que es una organització sense ànim de lucre i que els beneficis van destinats Asociacions Suecanes que lluiten per ajudar als demes. L'any pasat gràcies a la vostra ajuda es recaudaren 3.500 euros que anaren destinats a Caritas de Sueca i que han ajudat a menjar a moltes families necesitades del nostre poble.
Ho ha dit San-vala ...

6 comentaris:

Nelo ha dit...

Bravo per Agermanats! Pel que es veu, només tindrem unes festes del poble dignes de dir-se així ("festes" i "del poble") si les falles hi intervenim per donar exemple de cooperació i fer ambient.

MADUIXANA ha dit...

JA TINC GANES,,, AGERMANATS....

rocio ha dit...

I anem a per la 3ª, a per la tercera festa i a per la tercera aportacio benefica, si esque heu tot, teu passes molt be i de paso ajudes a la gent necessitada del poble, un 10 per Agermanats¡¡¡

Anònim ha dit...

vaja merda una colla de bufats drogats per el carrer,mes val que obriu un llibre

Nelo ha dit...

Home, Anònim, hi ha de tot. També et dic que sí, ens podem reunir d'una altra manera. De moment tenim un "festival". Pel que fa al llibre... sempre està bé, però no és un ingredient fonamental en un aplec com agermanats. També pots tu no encendre't tant, obrir la finestra i vore que fa un dia meravellós. Ai mare, m'ha quedat com un power point d'eixos coents.

Anònim ha dit...

Anonim si tu saps fer-ho millor intentau en ves de quedar-te llegint un llibre

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.