divendres, 11 de desembre del 2009

FELICITATS AMIGA!!!!!!!!!!!

Avui dia 11 de desembre és l´aniversari d´una de les xuqueretes 100%. És fallera, si no de tota de quasi tota la vida. Fou Fallera Major durant dos anys consecutius. Gràcies, en gran part a ella, el blog té vida. Jo carinyosament l´anomene la "Reina del Blog", imagine que ja sabreu de qui estic parlant. Pues sí de la nostra Mayte.






Qui no la coneix no sap el que s´està perdent, jo tinc la sort de tindra-la com amiga i com a companyera de treball, i vos dic que no canviaria 12 hores de treball amb ella, per 6 amb cap altra.


Com tots, també té els seus xicotets defectes, però jo crec que això és el que la fa especial.


May com no podia ser d´altra manera et mereixes una felicitació en el blog, per a que aquells que no el coneguen, sàpiguen lo GRAN que eres.


MOLTES FELICITAS AMIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! I que passes un dia molt especial.

22 comentaris:

Esther ha dit...

MOltes felicitats guapa, i encara que demà vages a cel·lebrar el cumple, em deus una convidaeta. Espere que t´ho passes de lujo, que ja toca. Molts besos.

encarni ha dit...

moltes feliçitats,maite.de part de la familia del presi.

Gemmeta ha dit...

Mayte wapetona, moltes felicitats, espere que ho celebres com toca, "por todo lo alto", perquè ho mereixes, i que passes un dia molt feliç amb els teus. Felicitats!!

rocio ha dit...

Moltes felicitats Mayte¡¡¡ Ja quant mos vegem te pegue els tironets d'orella i els besets...Que pases bon dia i bon any, i a vore si entre tota la famili cau algun regalet. Pendent queda la convidà...¡¡¡

rocio ha dit...

Maduixana ja estan penjades les teues fotos de la presentacio, en la columna de l'esquerre esta l'album.
Encarni a vore si te vec i te torne la memorieta,sino li la donare a David en el casal, ok?

dúlia ha dit...

Moltes felicitats per a tu, Mayte. Que tingues un any ple de salut, de faena (¿ja t'ha fotut, ah?)i, com no, d'amor i bones amistats.
I a Esther dir-li que ha tingut un detall molt bonic però que amb tant de color de tinta i mesclant majúscules, minúscules, admiracions i demés tipografia sembla que en compte d'estar felicitatnt-la estiga mormolant-li (jo també et vull, guapa). Un bes a les dos i ja ens veiem.

MADUIXANA ha dit...

PER A MI TAMPOC NIAN PARAULES PER A PODER DIR DE MAYTE EL GRAN HONOR I PLAER QUE ES FELICITARTE DESDE AÇI, PUES ERES UNA PERSONA QUE CONTAGIES AL QUE ESTA AL TEU COSTAT L´ILUSIO FALLERA, COM A PERSONA LA SIMPATIA EL DESTACA ALLA AON EL TOPES, I COM A PROFESIONAL NO CAL NI DIR RES AL RESPECTE JA QUE ERES ATENTA, PACIENT, ANIMOSA I RESPONSABLE.
MOLS BESSETS GUAPA DE PART MEUA I DE AÏDA QUE ELLA TAMBE T´HE MOL QUE AGRAIRTE. FINS A LA NIT GUAPA I QUE EL FASEN MOLS REGALS TU TEU MEREIXES

MADUIXANA ha dit...

ROCIO GRASIES GUAPA ARA LES VORE. BESSETS

morales ha dit...

Moltes felicitats Mayte!!! Ja te pegarem ixos estironets d'orella que diu Rocio. A passar-ho be!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari. Espere que teu pases molt bè i que tingues alguna que altra sorpresa.
ELI.

INMA ha dit...

felicitat maite, eres molt gran!!!

FANNY ha dit...

AIIIIIIIIIIIIIIII MAITECHU QUE DE PRESA PASA EL TEMPS,DASI POC JA ESTAS ENTRANT EN LES DEL INSERSO,JEJEJEJE.MOLTISIMES FELISITATS,QUE PASES UN GRAN DIA I QUE ET REGALEN MOLTES COSETES,EL XUPITO SE QUEDA PENDENT,EH!!!!!!!.MOLTS BESETS.

rojuel ha dit...

Moltes felicitats Maytechu!!! Gran persona i amiga i sobretot gran fallera. Per molts anys xicona!! Ja ho celebrem dema, besets

Vero Roldán ha dit...

Moltes felicitats!!! que passes bon día amb el teus i que tingues molts regalets. Besets.

ROSER ha dit...

MAYTE GUAPISIMA!!!!!MOLTISIMES FELICITATS!!!!
TAN DIT JA TANTES COSES Q POC EM QDA A MI!!!
NOMES DESITJAR-TE MOLTISIMA SALUT I FELICITAT!!!!!
MOLTS BESETS DE PART DE ROSER I MANU I EN ESPECIAL DE LA MEUA PERLETA LAIA!!!!T'APRECIEM MOLTISIM!!!

gorgo ha dit...

moltes felicitats a tan simpatica fallera,de marti i gorgo.un besot

gorgo ha dit...

moltes felicitats a tan simpatica fallera,de marti i gorgo.un besot

gatet ha dit...

Moltes feliçitats de part de Rober,Marie,Eric e Ivan,i que`n complisques mols mes......i mosatros que heu veguem....jejeje.

elsa ha dit...

maytechu moltes felicitats!!!!que tinc lordenata trencat i no podia vore la web.bueno,pues espere que hages tingut un bon dia.Ja mos vorem i heu celebrarem en un xupitet encara que siga.
A vore si mos veguem per el hospi que eres mes cara de vore......
besets wapa!!!

Vanessa ha dit...

Moltes felicitats de part de Pasqui, Pasqui Junior i Vanesa.Ens deus una convidà eh.....

Mayte ha dit...

moltissimes gracie sa tots, als que han escrit i als que m´han flicitat en persona,als del facebook, i tambe als del movil, pero en especial a la persona que m´ha escrit el article, que la bandida ma fet plorar
gracies Ester i tots vosaltres

Esther ha dit...

Ye!!!!!!!! May gràcies de que?????? t´ho mereixes

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.