dimecres, 23 de desembre del 2009

EL DIA DE LA SALUT...

Bon dia xuquerets!!

Com ja sabeu, la sort no ens ha acompanyat enguany, seguim sense ser multimilionaris, però no importa, tenim salut, que és el principal (uf! ja parle com ma mare...).

I a la espera del sorteig del xiquet, que espere siga un poc més beneficiós per a la nostra comissió del que ha sigut el sorteig de Nadal, aprofite la ocasió per desitjar-vos un bon nadal i un molt feliç i pròsper 2010. Espere que passeu bones festes en companyia de familiars i amics i que a l’any nou es facen realitat tots els vostres desitjos.
.

6 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Bon Nadal Xuquerets!!!!

ROSER ha dit...

COM DIU LA MEUA AMIGA LA ROJA A VORE SI PAL NIÑO HI HA MES SORT!!!PERO COM DIU EL DICHO,SALUT Q TINGAM!!!Q ES LO PRINCIPAL!!!

LAIA,MANU I ROSER VOS DESITGEM MOLT BON NADAL I FELIÇ ANY 2010!!!!

MADUIXANA ha dit...

ROJUEL TENS TOTA LA RAO, SALUT ES LO PRINCIPAL, ENCARA QUE NI HAN MOLS QUE DIUEN: " QUE A MES DE SALUT SI VA ACOMPANYAETA D´UNS DINERETS ES MIJOR", PERO EL MEU DESITG PER A TOTS ES MOLTA SALUD I ALEGRIES, PERO GAUDIR EN TOTA LA FAMILIA, AMICS O CONEGUTS. FELIÇ ANY NOU A TOTS, DE PART DE AÏDA, J.P. I MEUA, BUENO VA TAMBE DEL MEU HOME, AJJAJAJAJ, POBRE QUE MAI EL ANOMENE BESETS A TOTS

GORGO ha dit...

BON NADAL I QUE PASEU UNA NITBONA AMB SALUT I MOLTA FELICITAT JUN A LA GENT QUE ESTIMEU DONS CREGEUME EIXA ES LA MILLOR LOTERIA PER DINERS QUE ES TINGUEN.
.

UN BESOT MOL FORT DE LA FAMILY FURIO-MAS.

Carla Moralita ha dit...

per un puto numero no m'ha ixit un quart premi, me cagen tot!!!!!!!. un ciri i tot que ficarem l'Abel i Jo..

uetxo ha dit...

si despres de lo del barça li toca la loteria al meu amic cule aço ya es per rebentaro tot , per al niño

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.