dijous, 24 de desembre del 2009

CULMINA AGERMANATS 2009


.
.
.
Ahir per la vesprada a les instal·lacions de Sueca Parc tingué lloc l’entrega a Caritas del benefici obtés en la III Festa de Germanor Fallera – Agermanats 2009.






.
.

Aquesta festa es un dia de Germanor Fallera entre les Falles de Sueca, el Perelló i el Mareny i, a part d’aquest dia de Falles, aquest event té una vesant solidaria, el benefici obtés és destinat a alguna organització o institució benèfica, sense ànim de lucre.





.
.
.

Al 2007, primer agermanats, el benefici va ser de 2.700 euros, destinats a l'Asil d’Ancians de Sueca, al 2008 fou de 2.800 i va ser destinat a l’Associació de la lluita contra el Càncer, i enguany el benefici resultant ha estat en 3.000 euros, destinats a Caritas.
.



L’organització d’Agermanats vol donar les gràcies a tots els que gaudiren de la festa i participaren en ella, als col·laboradors i patrocinadors de l'event per la seua aportació econòmica aquest any tant dur per a tots, i agrair a l’Ajuntament de Sueca i a Sueca Parc la seua col·laboració en este dia.

Esperem que Agermanats 2010 siga un èxit com les tres passades edicions.
.
.

Membres Organització Agermanats 2009

1 comentari:

Mayte ha dit...

enhorabona als memebres per el seu esforç i dedicacio
jo a l´any que be repito

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.