dilluns, 14 de desembre del 2009

FELICITACIONS NADALENQUES

ELS NOSTRES BEBES VOS FELICITEN A TOTS!!!! BON NADAL!!!

9 comentaris:

jacquie ha dit...

BON MADAL atox els xuquerens de par de la familia MUÑOZ Y MAS. Esteu espectaculars.

MADUIXANA ha dit...

BON NADAL A TOTS DE PART DE AÏDA, J.P., MEUA I DEL MEU HOME, I SI DAMUNT VA ACOMPANYA D´AQUESTA FELICITACIO TAN RE-DOLÇA EN LES DOS PERLETES, MES ENCARA PUES ESTEU DIVINES DE LA MUERTE

dúlia ha dit...

I caram, si tots els bebés foren tan bitxos com estes dos peladilles, segur que el món s'acabava en quatre dies (ja, ja, ja). Molt bones festes nadalenques. Esteu molt gracioses.

inma ha dit...

jajajajaja, trankils que venen mes felicitacions, igual vos toca!!!jajaja

uetxo ha dit...

estes dos tenen la cara mes dura que e conegut pues el divendres en la reunio de casa encarni no eren tan inocents , bueno un poquet si ,per cert bon nadal per a tots els fallers de part del presi ,salut , sort el dia 22

INMA ha dit...

presi, com pots dir aixo de mosatros, jajajaja

rocio ha dit...

Mireu que gracia, mini Inma i Mini FAnny, jajajaja

Prima ja estas agarant-li el truki al blog, m'alegre...encara que això de que vorem qui es el proxim...tens molt de perill.

Mayte ha dit...

monissimessssssssssssss

gatet ha dit...

Bon Nadal per a tots i que siga un bon any 2010.Fany e Inma tenen en la foto igual cara de xicotetes que ara......jejejejej.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.