diumenge, 13 de desembre del 2009

ELS AGERMANAETS


Tots sabeu que es agermanats, pues bueno, per al agermanaets encara no habia acabat, ya que despres de tot el faenon que habiem fet encara ens quedaba tancar conters, pero ara si que si, ara ja a acabat els agermanats de aquest any i com millor per a celebrar que a ixit tot com esperabem, que fent un sopar tota l´organització. El sopar es va quedar molt be, tot un exit!!!!!


A per cert, aquest any em arreplegat més dines que els anteriors anys per a ajudar a caritas i tot aÇo gracies a tota la gent que va vindre i colabora en aquesta festa.


MOLTES GRACIES

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA A TOTS ELS ORGANITZADORS PER EL REPTE QUE TENIUE ENGUANY I HAN SUPERAT EN LES DIFICULTATS QUE ENGUANY TENIEM I MES ENCARA QUE TOT EL ESFORÇ ES VEU RECOMPENSAT EN UN OBRA MOLT GRAN I BONA. GRASIES

ROCIO ha dit...

Enhorabona a l'organitzacio d'agermanats, i en especial a les dos noves incorporacion de la Xuquer, Inma i Fanny.
AL sopar el grup vos va agraïr tota la feina i ara nosaltres asi al blog tambè volem donar-vos les gracies per representar-nos, sou unes campiones¡¡¡

EL soparet es va quedar de lujo, amb ganes, ilusio i bona gent l'exit estaba asegurat.´

I ja per acabar dir que donar els diners a Carites es la millor opcio que es podia triar, aquest any es molt dificil per a tots i especialment els que no tenen ni per menjar, de segur que serà de gran ajuda. Com ha dit Inma, es gracies a tots els que han posat el seu granet. ENHORABONA.

jacquie ha dit...

Enhorabona a tota l'organitzacio d'agermanats i asta el any que ve.

INMA ha dit...

MOS O PASAREM MOLT RE BE!!!AL ANY Q BE MES I MILLOR

karla ha dit...

ENS HO PASAREM BÉ??NO!!LO SEGÜENT!GRÀCIES A TOTS Y ENHORABONA!TOT UN EXIT!COM JA HAN DIT, L'ANY VINENT MÉS I MILLOR.BESSETS I BON NADAL PER A LA GENT DE LA XÚQUER!

Mayte ha dit...

enhorabona i a l´´any que be mes

Mayte ha dit...

que jo anireeeeeeeee

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.