dilluns, 16 de novembre del 2009

XUQUERETSSSSSSSSSSSS


LA PRESENTACIO JA ESTA AHI , HI HA QUE ANAR AL CAU PER ACABAR EL DECORAT I TIRAR UNA MANETA AL QUE FAÇA FALTA, AIXI QUE D´ARA EN DAVANT HI HA QUE FER EL CONTE ENRERE
JA ESTEM SENTINT LA MUSICA, EL SOROLL, L´OLORETA A POLVORA..... I QUE MES
AHHHHHHHH, ELS PLAY BACKS TAMBE ESTAN EN MARXA, ELS INFANTILS ELS DIUMENGES PER EL MATI I ELS MAJORS TOTES LES VESPRADES DE DILLUNS A DIVENDRES A PARTIR DE LES 19.30.
T´ ESPEREM AL CAU

12 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

A MES DE TOT AÇO, LES XIQUES QUE VULLGEN EIXIR A LA PRESENTACIO PER FAVOR APUNTEUSE, VE SIGEN GRANS O MENUDES..... EN EL CASAL NIA JA UNA LLISTA...

dúlia ha dit...

Tots aquells que puguen i vulguen fer decorat, esta setmana anirem tots els dies, cap allà les 9 per a sopar i cap allà les 9'30 si vols anar sopat. Està tot pintat, ara falta anar muntant tira per tira per a fer el mosaic. Ens veiem a la nit.

Mayte ha dit...

EIIIIII, JO NO PUC ANAR ESTIC CURRANT UN POC RARO ,PERO ANIRE QUANT PUGA

fanny ha dit...

eiiiiii maite com quedem pal divendres?segix eixa festeta en el box en peu?anem de soparet al casal i despues de festeta no?que jo i la inma ens apuntem.

Anònim ha dit...

xicones animeuse per eixir en la presentacio que es el primer dia de festa xaranga y ball i no nia ambient ni res aco dona pena , per lo menos omplir l,escenari

dúlia ha dit...

La festeta del dissabte seguix en peu perquè, com bé ens recorda Rafa des de fa 3 setmanes, ell ha de punjar amb el forner. Aixina és que recolze per complet el pla de Fanny: abans de sopar, quintet en la barra, després, soparet en el casal, reunió pròpiament dita, el primer cubateta en el casal i després, cap al box, a ballar un ratet i acabar la festa.
Una altra cosa. Hui, dimarts 17, qui puga i vulga anar a fer decorat, que vaja per la vesprada perquè hui ja alguns no podien anar i David anava demanant gent. La veritat és que es quedarà xulo, ara ja va prenent forma i fa efecte.

Anònim ha dit...

L'ecenari que lompliga la mega quadrilleta perque enguañ agusaes...jajajajaja i perque han canviat la fecha perque ells manen i llau perque nihavia gent que no volia pero no mos se va escoltar. Pero aixo ya sabiem que pasaria i clar a qui li pica que se rasque.

uetxo ha dit...

artista la fecha es cambia com es va dir en reunio per fer un favor nostra fallera major res que vore en la mega cuadrilla, pero la cuadrilla per lo menos esta ai sempre no com alguns que arreplegen la medalleta de la junta i desapareixen

INMA ha dit...

YE ESTEFANIA MUÑOZ MAS, LA FESTETA NO ES DIVENDRES??? PERQUE EM PAREIX QUE EU FICAT DISABTE!!! ES QUE SOU!!!
A VOSATROS VOS AGRA MOLT LA FESTETA, MENOS MAL QUE BE LA MAMI PA QUIDARMOS JAJAJA, QUI AGARRA EL COTXE, PER QUE TU FANNY NO!!! I JO TAMPOC JIJI, BUENO AL DIVENDRES ENS VEGEM EN EL CASAL TOTS PER COMENSAR LA FESTA QUE EL PRIMER CUBATA EL PAGA DULIA JAJAJAJAJA

TANKAS I BARRANCAS ha dit...

Ie UETXO ixa medalleta tambe la volem mosatros jajaaja pero sense fer res..

dúlia ha dit...

Inma, qui ha clavat la pata he sigut jo. La festa és divendres, és veritat i, respecte al primer cubata en el casal, no et preocupes que pagar-lo no el pagaré però cobrar-lo, sí, que ens toca barra (ja, ja, ja).

INMA ha dit...

jajajajajaja, je Dulia tirat al rollo jajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.