dimecres, 18 de novembre del 2009

26 anys!!! Felicitats Carla!

Amiga, que puc dir, que la gent no sàpiga de tu, i que puc dir-te que no t'haja dit ja, simplement una coseta, moltes gracies per ser com eres, moltes gracies per deixar compartir els dies amb tu, moltes gracies per estar sempre al nostre costat, ajudant-mos en el que ens fa falta, sempre apunt per a quant necessitem alguna cosa, pugues o no pugues sempre estas ahí. Gracies!!!!Eres una gran persona, una gran amiga, una gran profe i el mereixes passar un dia molt especial junt als teus, i no anem a deixar passar el 18 de Novembre sense felicitar-te. Moltes Felicitats! Espere que aquest any estiga ple d'emocions, ple de dies especials, i que sigues molt Feliç.

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS CARLA, I PER EN AMIGUES COM LES QUE TENS, CREC QUE SOBREN LES PARAULES PUES ELLES JA TEU HAN DIT TOT .....MOLS BESETS GUAPA

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats, Carla!! Per molts anys!

INMA ha dit...

moltes felicitats!!!

FANNY ha dit...

MOLTICIMES FELICITATS, ARA TOKA PASAR UN GRAN DIA JUNT ALS TEUS I ARECIBIR MOLTS REGLETS.

uetxo ha dit...

moltes felicitats per la careta de angel de la falla

gatet ha dit...

moltes feliçitats i que en complixques mols mes....

ROSER ha dit...

CARLA MOLTES FELICITATS!!!DISFRUTA DEL VIAGET GUAPA,BESETS!!!

jacquie ha dit...

Moltes felicitatas CARLA, de part de la familia MAS, que tavist naicer i que cuant cumpliu anys en done conter que me estic fent un poquet maxor.

Mayte ha dit...

bon aniversari, i coli quin article ta fet la teua amigueta, mare meua...

Carla Capellino ha dit...

Moltes gracietes a tots, i en especial a tu Gemma, que casi he plorat i tot, de veres!! Que poca vergonya que tinc que no havia vist l'article fins a hui. Un besot per a tots!!

Carla Capellino ha dit...

I per cert, que re quapes estem.Jeje!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.