divendres, 20 de novembre del 2009

LA BARRIA


I ara que farem, la presentacio a " la vuelta de la esquina", i que faremmmmm, pasarem entre fang, clots,pols, runa,ect...., o que farem ,no pasarem per ixe carrer i au??
Per que no ens han donat ningun tipus de solucio??
moltes paraules pero pocs fets, aço es de DENUNCIA, de televisio i de tot el que faça falta , i si escric açi , al blog de la meua falla es per que es un carrer de basrria, per que ho escric a on vuic i per que se que hi ha molta gent que ho veu, i aun que no escriga se que ho lligen i el que mes i el que menos faria el mateix que jo o inclus arribaria on probablement anem arribar tots els veins del CARRER DE LA VERONICA, per que ja no podem mes.

A dia d´avui , mireu com esta tot, i ara ens han dit que ahi davant de ma casa , no van a fer vorera, mare meuaaaaaa, menuda cotxina, faran algo al respecte, per que la muntona de fem que tenim, ens fara criar tota clase d´insectes, de raTES, RATOLINS, I JO QUE SE MES.
BUENO, lo dit, espere que d´açi a la presentacio , ens donen solucions,explicacions i sobretot REMEI, per que aço del plane ens cosntara una enfermetat, pero no a vostes senyors REGIDORS, MAXIMA AUTORITAT, I a tot el que ho llisca, i sobretot a la empresa que el regidor d´urbanisme va decidir que a aquest carrer ho fera AGRES COSTA, menuda ens han clavat.
Si almeys hi haguera algu diriguint la feina, no tindrien que fer i desfer el que fan i almenys estar supervisats i aixi crec que jo que algo farien, per que tot es dir que en 15 dies s´acaba i que....., ja han pasat el mes i continuem igual.
L a data de termini era el 15 octubre i ja es 15 de novemd¡bre i ja han acabat, no hi ha material i no poden segir fent la vorera, que t´´ha paregut???

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE ES MOL FORT, I REMEI SI NO ENS UNIM TOT EL VEINAT, NO FARAN RES, PUES NIA UN DIT "QUE LA UNION HACE LA FUERZA", DE VEGADES NO ES PROU RECLAMAR O ESCRIURE, I NO CONEC CAP DE LLOC TELEVISIU AON POGEREM RECLAMAR, PUES LA TV DE SUECA, NO VOLDRÁ TIRARSE TERRA ALS ULLS, PERO LO MES SEGUR QUE ALGÚ CONEGA ALGUN MIG INFORMATIU QUE POGERA DONAR CANYA A TOTA ESTA INJUSTICIA

colora ha dit...

mare meua aso es pa enxufar la batidora i tallarte les venes¡¡¡¡

en el programa de la primera gente acepten denuncies dels ciudatans i te fan el reportage

gatet ha dit...

Maite si cal anar al ple del mes de deçembre, conta en mi.

Anònim ha dit...

Hola, pareix que la cossa no acaba ahi i ara les obres estan paralitzaes per imcumpliment del contrat, pero que lis acabara? si es que sacaben.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.