dimecres, 11 de novembre del 2009

Francis Montesinos posarà la imatge a la 50 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca i a les festes patronals de 2010

Sueca, 02/11/2009 .

La decisió de les regidories de Protocol i Festes de potenciar especialment la cita de 2010, ve determinada per l’especial de la data (50 anys del Concurs), per defendre el protagonisme de la ciutat en un moment clau de la seua història i al mateix temps per tindre una imatge corporativa de conjunt que contribuïsca a situar Sueca en un context especial de turisme gastronòmic tan necessari en la situació econòmica actual.

Els 50 anys del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca estaran marcats per l’esforç redoblat del consistori suecà per tal de consolidar, i per continuar potenciant el trinomi Sueca-Paella-Arròs.
Vista la situació actual, on una plataforma ha sorgit amb intenció d’apropiar-se del treball realitzat durant 50 anys per la capital de la Ribera Baixa, i amb l’objectiu de celebrar el treball de tants anys, el consistori suecà està demostrant que no deixarà que l’esforç de tantes generacions caiga en buit.

És per això que la celebració del 50 aniversari comptarà amb diversos elements que treballaran per la consecució dels objectius marcats. S’ha disposat la creació d’una comissió especial del 50 aniversari, constituïda per representants de les forces polítiques de l’Ajuntament, tant de l'equip de govern com de l’oposició, així com dels màxims responsables que ha tingut el Concurs en les seues diferents edicions.

La imatge d’esta efemèride s’ha encarregat al conegut dissenyador valencià Francis Montesinos, la firma amb més projecció nacional i internacional. La Regidoria de Protocol, junt amb la Regidoria de Festes, han decidit unir esforços i llançar una imatge conjunta per al 2010. Tal i com ha afirmat la regidora de Protocol i Hisenda, Teresa Ribes: “ Hem augmentat el capítol pressupostari a causa de la situació actual, (en compte dels concursos, que tornaran com sempre a partir de 2011).
Així, dels cartells més la làmina del Concurs, uns 3.000 euros, arribarem als 6.800 més IVA. Però si tenim en compte que el factor Montesinos pot ser fonamental entre els patrocinadors, i que a més haurem de tindre en compte el capítol de subvencions i ajudes, el sobrecost assumit per l’Ajuntament serà pràcticament zero, amb la qual cosa podrem arribar als avantatges promocionals buscats sense sobrecarregar els nostres pressupostos” .

L’ús de la modalitat de concurs per a anunciar els principals esdeveniments de la vida social de Sueca és el procediment habitual. De fet, s’acaben de publicar les bases dels concursos de cartells de Falles i Setmana Santa.

La regidora de Festes i Medi Ambient, Marga Piqueres, ha incidit en el fet que Sueca podia presentar una imatge corporativa uniforme a través del conegut dissenyador valencià: “ La Regidoria de Festes, en un any tan important per a un dels seus al·licients més destacats a nivell nacional i internacional, s’ha situat a l’altura.
I és que a més del 50 aniversari del Concurs de Paelles, celebrarem en 2010 el desé aniversari del Festival Piromusical.
Sempre hi ha hagut una bona predisposició del dissenyador amb la nostra ciutat, com ja va demostrar quan presentà la imatge de Sueca en la passarel·la Cíbeles a través d’una col·laboració que realitzarem amb els saquets d’arròs.
Però l’afecte mostrat per Montesinos amb la nostra ciutat ve de prou de temps arrere, ja que fa molts anys va oferir suport presencial a la “bunyolada” del Guiness que es va celebrar en el Mercat Central ”.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.