dimarts, 10 de novembre del 2009

¡ TOTS A PINTAR !

Hui, dimarts, a partir de les 21'30 de la nit i ja sopats, tot aquell que puga i vulga que vinga al casal a pintar part del decorat. Romeu ja ha preparat el color i només és anar pintant els suros, fins que s'acaben els que hi ha tallats. De moment ja està tot. Ens veiem a la nit.

5 comentaris:

Mayte ha dit...

jo estic currant i la Esther tambe zixi que no podrem anar

per cert com queda la despedida del dissabte, que algu ens ho conte
, va Fanny e Inma, que lo prometido es deuda

INMA ha dit...

eeeeeeee ja tenim un article avore si dema el penjem que ui estic estudiant jiji, ja tel pase

fanny ha dit...

ei maris pues jo tambe estic per asi currant per si voleu ferme una visiteta,el article ja el tenim en fotos i tot es keda molt ve ja tel pasara ihma i el publikeu.

Mayte ha dit...

eiiiiiiiiiii, Fanny hui aço no esta per a escapar-jnos,jajajaja, i tinc a Esther feta pols, ha vingut a un curs i ara no pot en la seua anima, en quina planta edtas???

Mayte ha dit...

per cert Fany vejes a vore si agafeu a la Desi i ens fa algo per al blog, mira que ho va prometre,no???
vosatros 2 estaveu davant

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.