diumenge, 22 de novembre del 2009

Els majors de Sueca participen en la II Edició de Sona València per als majors

Aquest matí, la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha rebut als integrants de les expedicions de majors de Sueca i Xirivella que han participat en el programa de Sona València per als majors que se celebra per segon any consecutiu. La diputada ha començat rebent als dos grups de majors en el Palau de Batlia per a posteriorment presidir la recepció oficial que se celebra en el Saló de Plens provincial.
La intenció d'aquest programa segons explicava Mora és "reconèixer tot el que els nostres majors han fet per les generacions més joves i les circumstàncies més difícils que van tenir al principi de les seues vides". "Amb aquest programa començarem l'any passat i jo personalment vaig veure com gaudien i l'hi van passar molt bé. A més hem tingut la sort que el president Rus volguera que continuàrem fent-lo" ha explicat la diputada de Benestar Social.
Abans de passar la paraula als representants d'ambdós ajuntaments perquè es dirigiren als seus veïns, Mora els ha dit ha tots els components de l'expedició d'avui que "si quan tornen aquesta nit a les seues cases hem aconseguit que hagen estat un poc més feliços, jo em done per satisfeta".
Per altra banda, la diputada també ha recordat que pròximament tindrà lloc en les seues comarques el programa de cuina popular El Rebost de la Dipu, que enguany té com ingredient principal el tomàquet. Segons Amparo Mora,"com diputada de Benestar Social no tinc problemes, amb el suport del president i tot el seu equip, per a cobrir tots els serveis bàsics dels ciutadans, obligació que tenim a més com responsables d'aquest govern, i si podem com és el cas, està bé que fem aquests programes lúdics per a vostès, que han treballat molt i es mereixen gaudir d'un dia com aquest".
La responsable del CEAM de Sueca, Noelia Tomás, ha expressat que des de feia temps tenien ganes de vindre els membres de la seua associació i han tingut molt gust d'estar avui ací. El regidor i portaveu del PP de Sueca, Carlos Ramírez, ha donat les gràcies al president Alfonso Rus i a Amparo Mora "per permetre'ns vindre a gaudir d'aquest patrimoni. Avui nosaltres volíem estar ací amb tots vostès i desitjar-los que ho passen molt bé", ha comentat dirigint-se als majors de Sueca.
L'alcalde de Xirivella, Josep Carmelo Soriano, ha manifestat que "Amparo és diputada i bona amiga, així que és una satisfacció estar ací amb ella, que és un dia especial per a gaudir". A més, el primer edil de Xirivella ha comentat que "la Diputació té un paper fonamental en els ajuntaments i als polítics ens toca explicar-los el paper que té perquè és major del que sembla". Soriano s'ha acomiadat agraint a Amparo Mora aquest programa, igual que a Alfonso Rus, i que els tinguen en compte per a apuntar-los a l'any que ve.
Després d'un esmorzar oferit en el pati del Palau de Scala de la Diputació de València, la comitiva s'ha traslladat a visitar el MuVIM i la Beneficència, on ha tingut lloc un menjar de germanor que ha finalitzant amb un espectacle de varietats.

2 comentaris:

Saplana ha dit...

Vota al PP... i a Alfonso RUS que és el personatge que afirma que els mestres de escola que utilitzen les paraules "aleshores" o "gairebé" son uns gilipolles i hi ha ue rematar-los.

Per a finalitzar, felicitar a la persona que copiat i pegat l'article. Una savia elecció.

Anònim ha dit...

Açó que té que veure amb la falla, no ho entenc...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.