dilluns, 2 d’abril del 2012

... I COMENCEM



¡Quines ganes tenia d'escriure de nou al blog! Comencem amb un breu resum de la passada reunió:

1. Es presenta a la comissió la junta nova. Els canvis que jo recorde: algun vicepresident puja, algun altre baixa, Carla, vicesecretària, Javier, secretari, Milio, a la junta local, Montse i Rebeca, loteres, Trini, a la quota. Es mantenen els cartroners i Julian continua de casaler, però sense Vicent.

2. Tenim representants ja per a falles: la filla de Noelia i del Chulo, per a infantil, Fanny, per a fallera major i Xavi, el fill del barber i de Sonia, per a president infantil. Es deixa una data límit (20 d'abril) per si vol presentar-se algú més i llavors hauríem de votar, però si tot està com ara, aquests seran els escollits.

3. No s'han llegit encara els comptes finals de la falla perquè faltava fer algun pagament.

4. Este divendres que ve, com és sant, no hi haurà reunió però per a llevar-nos el mono la farem dijous, dia 5.

Crec que ja està tot. Com sempres, si se vos ocurrix alguna cosa més, l'afegiu. Que passeu un bon dia. Un beset per a tots els xuquerers.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor cambieu el fondo de la pantalla que no se pot llegir be

rocio ha dit...

gracies Dulia per estar sempre ahí.

Enhorabona a la nova junta i sobretot a presi per repetir. Aquest any estan els 4 asos de la baralla, ens esperarem fins al dia 20 per donar-los l'enhorabona oficial.

MADUIXANA ha dit...

Enhorabona a tots i ara començar l'any faller amb molta forsa, ilussio i moltes ganes de disfrutar

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.