dimarts, 17 d’abril del 2012

LA XÚQUER VIATGERA




¡Hola! Després d'estar mesos incomunicats degut al virus que teníem, he decidit retornar a aquella secció que començàrem de la Xúquer viatgera i mostrar-vos un altre del llocs on la nostra bandera volia anar. Es tracta, com ja haureu endevinat, de la ciutat de París i del seu emblema mundial: la torre Eifeel (no sé exactament com s'escriu, però dóna igual). I en l'altre fotografia, la nostra bandera, molta culta ella, que volia fer-se la foto en la piràmide del Louvre. Jo no volia entrar perquè és un museu immens i només estàvem per a 4 dies a París (anàrem per al pont de desembre) però va insistir tant que a la fi, per no sentir-la, entràrem i la veritat és que només l'edifici ja és impressionant. Bé, al meu parer, tot a París és impressionant: les vistes des de la torre de nit, de dia, des de l'arc del triomf (millors vistes encara el que passa és que has de pujar infinitats d'escalons perquè no hi ha ascensor), les avingudes, les fonts, els barets, els creps de nutella (ai mare, que ja estic desbaratant-me). En fi, que quan es puga s'han d'aprofitar les ocasions i disfrutar de la vida que quan vénen males cartes, també ens toca acabar la partida. Un beset a tots els xuquerets i esperem que compartiu amb nosaltres les vostres fotos d'excursions (però no cal que ens envieu la targeta de la càmara ¿eh?, amb dos o tres representatives jo crec que ja va bé). Fins al divendres. Que passeu bona setmana.


4 comentaris:

Martí ha dit...

Hola Duli!!!!!!! De categoría el article. Ja va seguent hora de menejar este blog perque aso està molt parat. Deuriem de nomenarte la nostra Dora Exploradora xuquerísima, i gracies a tu tenim oportunitat de vore( encara que en fotos) altres parts del mon. Espere qu' algun dia porte jo la bandera viatjera al blog. Ens vegem el divendres Duli. I m' alegre molt que entrares al louvre.

MADUIXANA ha dit...

Ey colli Dulia tu no pares filla meua,ajajaja bueno moltes grasies per fermos particips d'estos viatjes tan xulos i mes per tornar a donar vida al blog de la nostra falla

ROUS ha dit...

La meua anne igartiburu mareeeeee , comment ça va ??????

dúlia ha dit...

Va bé, va bé, però jo és que sóc més del valencià... A vore si ens veiem a la nit guapa.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.