divendres, 27 d’abril del 2012

CUMPLEXÚQUER

FELICITATS FANNY

9 comentaris:

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Fanny. Moltes felicitats per el teu aniversari qu' enguany es molt especial al ser la nostra fallera major. Enguay l' has de disfrutar molt pero sense caure en la bojeria per a ser concient de viure realment el teu somni, per per a mi i Sonia i les menudes tambe el compartim amb tu, per que la teua felicitat es la nostra. Moltisimes felicitats Fanny i ens vegem a la nit per celebraho.

Martí ha dit...

Ah! i per supost espere que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres.

MARIE ha dit...

Viaca la mostra fallera major que cumplix anys, que siga un dia molt felis per a tu, i que tingues molts regalets que encara que mos fem majors aixo agrada a tots.

Gorgo ha dit...

Felicitats en el teu aniversari i pel proxim any faller que es tan especial per a tú com per a nosaltres, i disfrutalo al maxim perque t'ho mereixes. Un besot i ens vegem a la nit.

Helena ha dit...

Teta soc Helena, et desitje que teu pases molt be i visca la FALLERA MAJOR.Adeu i un beset.

JACQUIE ha dit...

HOLEEEEEEE MOLTES FELISITATS FILLA QUE SIGUES MOLT FELIS Y QUE EL PROXIM ANY CUMPLISKES EL TEU SONMI EN MOLTA ILUSIO BESOS. A SI TENS A LA MARE QUE TA PARIT PA LO QUE FAXA FALTA JAJAJAJAJ

CUENCA ha dit...

MOLTES FELICITATS . FALLERA MAJOR.I JO VULL DIRTE QUE DE REGAL, QUE NO VAX AREGLARTE ELS NINOTES...... JAJAJA. NO ES BROMA .SIMPLEMENT VULL DIRTE QUE SIGES MOLT FELIZ ARA QUE ES EL TEU CUMPLE I TOT EL ANY DE FALLERA ,...GUAPA

dúlia ha dit...

Arribe amb retràs, però dóna igual. Moltes felicitats, Fanny. Et desitge un any redó i amb moltes il.lusions i vivències boniques per davant.

laura ha dit...

Moltes felicitats Fanny!!! espere que el façen molts regalets i pases un aniversari molt feliç junt als teus.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.