dimarts, 10 d’abril del 2012

VIVENCES D'UN ANY D'IL·lUSIONS: La proclamació

-I si comensem recordant un poc els actes fallers??
Pues el primer que em be al cap seria la proclamació, es el primer acte, quan convides als fallers i familiars a sopar al casal i despres un poc de discomóvil.
Recorde que vaig estar molt de temps organitzant, pues tens que saber mes o menys els que van a vindre, per a que no falte res, en este cas estic molt agraida a molts fallers dels quals m´ajudaren moltissim, a montar taules, la decoracio, a fer tortilles(recordes Jacky mare??), despres a netejar el dia seguent, en fi una festa molt ajetrea.
Estaba esperant a casa a que vingueren a per mi a casa, i si!! Ja estaben ahí, que nerviosa que estaba,una xicoteta picaeta, unes cuantes fotos i cap al cau que allí ens esperaba una nit repleta de emocions.


Amb lentra al casal, em vaig emocionar un poc, al vore a la gent de peu aplaudint, i vore a tota la gent allí apollant. Despres com no, les presentadores, que una si que la sabia, com no anaba a faltar la meua amiguísima Fanny, pero l´altra em va sorpendre, la meua cosina Miriam, moltes gracies per presentar amb ixe domini. Despres regals per asi, regals per alla, agraiments, i el poema tan sentit que va fer el Pintor amb un alsament de copes per a brindar.





Per finalitzar el acte, torta i ball amb la soundfestival, que el xic o va fer molt be i molt divertida la nit.
I ara si que comensaba a entrarme en el cap que aquestany seria un any molt especial per a mi, pues amb la proclamació comensa tot, comensa un any que de seguida pasara i hi ha que disfrutarlo


3 comentaris:

Marie ha dit...

El ser Fallera Major no es asoles quant es vist una de fallera. En el mateix moment que s´anuncia en el casal la seua candidatura tot va encadenat.Els actes de cara al public clar molt emotius; pero que me dius de les pataes d`anar a comprar-ho tot lo que necesitaras per estar ben guapa. Hasta que no te toca de prop no se sap.As segut una fallera molt especial en la teua simpatia i com no la teua sonrisa, familia incluida, hi ha que donarte les gracies per representar la falla xuquer tant rebe.No cambies mai.

Martí ha dit...

Estic d' acord en lo que diu Marie. Has sabut estar brillant com a nostra fallera major, ja que sempre has tingunt el somriure en la boca, has sigut en tot moment simpática i ens has representat molt be. Felicitats Inma per el teu reinat.

MADUIXANA ha dit...

A mi en queden poques paraules pues tan Marie com Marti en ja han dit lo que tant el caracteritza que es eixe somriure sempreen la cara i la teua participaciò en tots els actes, sempre activa, en ganes divertida i encara que estabes cansá alli que anaves tu, moltes grasies guapissima

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.