diumenge, 21 de setembre del 2008

ES EL MEU.....


ANIVERSARI

SÓN JA 26 ANYETS
ACÍ UN ALTRA FALLERETA DE LES BONES , NOSTRA AMIGUA " ESTHER SERRANO " , TAMBÉ COMENTARISTA I DE VEGADES ARTICULISTA DEL NOSTRE BLOG COMPLIX ANYETS I NOSALTRES AMB TU , JEJEJEJE
MOLTES FELICITATS ESTHER

17 comentaris:

Mayte ha dit...

Bon ANIVERSARI Esther, i anim que aço va cada vegada mes despressa i l´arros s´en passa,ejejejje
Esperem que Rafeta et faça passar un dia bonic carregat de regalets i besets,ejejje i com no la teua germaneta que estire al rotllo tam,be
Lo dicho, BOn aniversari i ja ho celebrem

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Esther!!!pareix l'altre dia que la meua germana i tu ereu unes nanes que nomes que feieu que moltestar jejeje i ara ja ves...esteu majors.Un beset i que pases un bon dia i que te facen molts regalets.

Anònim ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS. ESTHER ESPEREN QUE EL DIA SIGA TANT FELIÇ COM LA TEUA SONRISA..EL NOSTRE REGAL ES ..UN BES MOLT FORT,

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Esther,que el regalen moltes coses...
Un beset

Anònim ha dit...

M'agregue a la felicitació d'Esther perquè és molt bon element en el plànol personal i si ens n'anem al terreny faller, és una fallera festera de veritat. Que esta nova edat que estrenes et porte vivències molt boniques. Felicitats.

Anònim ha dit...

ESTHER NO PODIA FALTAR JO EN ESTES FELICITACIONS, GUAPISSIMA, ERES UNICA I PER MOLS ANYS QUE PASEN NO CAMBIES, JA QUE ERES EN MOLS ASPECTES " LA ALEGRIA DE LA HUERTA ", FELICITATS DE LA MEU PART I DE LA DE AÏDA... BESSETS

rocio ha dit...

I colli Esther, en tot el que han dit estaràs mes ampla que llarga¡¡ però tot es veritat, i encara que no som amigues el felicite igual, per a que vegues, jajajaa
MOLTES FELICITATS¡¡¡¡

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, Esther!! Vaig en un poc de retràs, però ahir no vaig poder entrar al blog, mas vale tarde que nunca. Be, lo dit, espere que passares un gran dia en companyia dels teus. Un bes guapa. Per molts anys!!

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS XULETA!!!!Ahir ja te vaig felicitar i hui heu faig asi tambepa que veges ...Ja me contaras q tan regalat per ahi.Molts besets wapa,ah, i aixo que diuen que ja estem majors ni cas,jejeje.

Esther ha dit...

Moltes gràcies a tots per tot el que dieu de mi, estic súper contenta!!!!!!! A les que van en retràs no passa res, encara que m´havereu felicitat la setmana que ve, jo igual d´agraïda. I Rocio té molta raó, en tot el que meu dit estic més ampla que llarga (imagineu-se lo ampla que estaré, perquè llarga sóc un rato...., jejeje!!!!!).

I Elsa tranqui que totes les que diuen que estem majors, són prou més majors que nosaltres, eh Laura!!!!!!jijiji!!!!

Lo dit gràcies a tots i a la meua May per enrecordar-se i ser la 1ª en felicitar-me. MOLTS BESETS A TOTS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ESTHER moltes felicitats! jo també et vaig felicitar ahir,i ara hui amb retras asi. Molts besets i ja ens contaras que tan regalat.

Gemmeta ha dit...

Esther, MOLTES FELICITATS!!!

marieta campos ha dit...

Esthereta!!! moles felicitats com ja t'he dit en un poc de retràs...!!
espere que heu pasares superbé ahir! molts bessets!!

Eva ha dit...

Aspereu-me que falte jo.....!!!! Be jo tambe te vaig felicitar diumenge, ho hem celebrat amb un soparet a ta casa, t´he fet un regalet, pero em faltaba felicitar-te al blog. Moltes felicitats germana!!!!

Esther ha dit...

EI JA PENSAVA JO QUE NO M´ANAVES A FELICITAR PER EL BLOG, EH???? PERÒ COPM DIUEN MÉS B
VAL TARD QUE MAI.

Esther ha dit...

AH!!!! I GRÀCIES TB A LA CAMPOS, YE TIA TU PER ACI????????? QUE GUAY!!!! M´ALEGRE QUE M´HAGES FELICITAT PEL BLOG. BESETS WAPA!!!!!

Anònim ha dit...

Aiiiiiiiiii, la meua Corberota mare, que es el seu aniversari.Felis aniversari a la namber uan de la falla. Que en cumplixques molts anuys mes i que t´avagen regalat moltes cosetes. La felicitasio ha sigut en retard pero per causes ajenes a la meua voluntat. Felis aniversari guapa.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.