divendres, 12 de setembre del 2008

CALENDARI FALLER

Bon dia bloggers! Després del merescut descans estival i de les festes del poble (ja ho se, encara queda la mostra de MIM) tornem de nou a la rutina, tant al lloc de treball com a casa, i com no, també es reinicia l’activitat fallera. El darrer divendres, a pesar de la poca assistència, ja va haver reunió, i avui, a pesar de que es cel·lebren les paelles nocturnes, també hi ha.

El mes de setembre encén la traca, marca l'inici d'una carrera sense treva que no conclourà fins el dia de Sant Josep, el dia gran de les nostres benvolgudes falles. D’ara en avant “el rulo no para”: proclamacions, mig any faller, presentacions, etc. Com ja vos ha dit Dúlia el dia 20 de setembre tindrà lloc el campionat de futbet femení que organitza la JLF i al qual enguany la nostra falla ha decidit participar. La setmana següent, el 27 de setembre, tindrà lloc la celebració del mig any faller i el dia 4 d’octubre la festa d’agermanats omplirà de nou els carrers de Sueca de color, música i pólvora. Com? Que encara no t’has apuntat? I a que esperes? Vaaaaa, que els tickets ja estan a la venda i només es podran adquirir fins el 26 de setembre!! Podreu trobar-nos al cau a partir de les 20.30h; abans d’aquesta hora Lola Lucas ens farà un gran favor i es farà càrrec de la venda fins que arribem.


Be, al que anàvem, ja després, el 25 d’octubre, es celebrarà la presentació de la Fallera Major de Sueca, i apenes un meset després, el 29 de novembre, ens posarem de nou el traje regional i celebrarem la nostra presentació. Aleshores tindrem ahi el Nadal i a continuació ja va tot a una, playbacks, sainets, fallers d'honor, ral·li, paelles del sindicat, cavalcada del Ninot... no esteu aborronats?

Rojuel
PD: Demà dissabte, a les 17.30h també estarem al cau, per si avui no pots vindre a adquirir el ticket d'agermanats però demà si. L'encarregada serà Rocio.

1 comentari:

rocio ha dit...

aixi es, ara ja no parem¡¡¡

Si voleu este dissabte que hi ha reunio de futbet al cau a les 6.15jo podia anar un ratet abans i vendre algunes entrades d'Agermanats, perque queda poc de temps i falta molt gent per apuntar-se. Si Dulia o qui tinga la clau pot anar sobre les 17.30 que ho digua.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.