dimarts, 16 de setembre del 2008



Com ja sabeu el proper 4 d’ Octubre, de nou, es cel.lebrarà la festa d’AGERMANATS. Queden 2 setmanetes escases i encara hi ha molta gent que no té el ticket. Si eres un d'ells i vols adquirir-lo pots passar pel cau avui, de 20.30 a 21.30h, estarem esperant-vos. Si no podeu ja sabeu que divendres, abans i després de la reunió també ens podreu trobar alli.



Rojuel

4 comentaris:

Anònim ha dit...

GRACIES PER LA INFORMACIO I PER EL VOSTRE TEMS

rocio ha dit...

Este dijous es l'ultim dia per a demanar les samarretes dels xiquets, que son talles especials.

Per a la resta de gent les talles ja estan demandes,no podiem retrasar-ho mes (mes o menys com el passat any) es dir els primers que s'apunten triaran talla, pero despres quedaràn les talles que quedaran.

Perfa no tardeu en comprar el tiket, està tot molt en el aire, tenim que tancar molts temes sabent d'avant mà per a quantes persones (cattering, talles, segur, xarangues...)

Gemmeta ha dit...

Rocio, ahir parli amb juan sobre les talles de les camises, li vaig dir que jo aquesta setmana no podria passar a recollir els tiquets, he quedat amb ell que me'ls donarà aquesta setmana, de tota manera fes-li memòria són una S i una L, gràcies. "que conec a juanet" jejeje

Mayte ha dit...

Jo tambe vaig, hui meu han confirmat, el divendres pasare a comprar el ticket, pero no hem quedare a la reuino , ja he començat a currar i ara tinc que fer el caps de setmana per a poder anar a totes les festetes que ens deparen al mes d´octubre

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.