divendres, 16 de maig del 2008

SON 27???

La passada setmana Maduixana va donar la veu d’alarma, ja que ella sabia que l’aniversari de Morales estava al caure, Mayte me pregunta si jo sabia el dia concret, però la resposta es negativa, no ho se.
Dies desprès al Messenger vec”moltes gracies als meus amics i a la meua cari, ha segut el millor aniversari, 27 besets...”
Pues¡¡¡ pense jo, ja ha segut l’aniversari i no mos ha dit res, be perquè no volia eixir a la web o be perquè no vol pagar-nos la casalleta de 50 cèntims al cau.

Bo, Morales pues com veus de la web no t’has lliurat i de la casalla tampoc el lliuraràs.

MOLTES FELICITATS ¡¡¡¡
PD: te possat entre patos que es el que t'agrada, no?

15 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTAS IDEAL DE LA MUERTE ACOMPANYAT DELS TEUS PATETS. BUENO ESTA NIT EN EL CASAL UN CHUPITO EH.... ,JA MOS CONTARAS QUE TAN REGALAT, I COM NO MOLTES FELISITATS I MOLT BESSETS....

Anònim ha dit...

Hola Morales¡¡ Tu que ens felicites a tots no ens anaves a dir quan era el teu aniversari, esta gracios el tema dels patets en la foto.
Moltes Felicitats,desitge que en complisques molts mes i amb alegria.Besets.

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, MORALES!!

Esther ha dit...

Mori moltíssimes felicitats!!!!!!!!!!!!

morales ha dit...

GRACIES A TOTS, VA SER EL DIMARTS I NO VAIG DIR RES PERQUE PENSAVA QUE ME POSARIEN SENSE DIR RES, ESQUE M'AGRADEN LES SORPRESES.

Anònim ha dit...

Moralito moltisimes felicitats!!Esta molt ben idea la foto en els patets,bueno a la nit ens vegem en el casal i el pegarem uns cuants estironets.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Moralito.

Anònim ha dit...

felicitats moralitoooooo. Cumplixes 27 jaaaa?, mecagent tot ja estas fet un home. Pareix l´altre dia quan fereu tu i amablet, seguent uns xiquets, de drac queens (en anglés normalitzat i tot, tu) en pasar a la cort major, i ja tens 27 anys?. Eres un crac moralito. felicitats i que en cumplisques molts mes.
Ja en comvidarás a una cerveseta, Sant Miguel, claro.

Anònim ha dit...

Jo també pensava que el posarien en el blog perquè com et demanaren la data de l'aniversari i tu aclarires que era el dimarts i 13. Però tal volta era perquè com t'agraden les sorpreses ¿què hi ha més sorpresa que no posar-ho quan esperaves que ho posaren? En tot cas i encara que siga amb retràs, moltes felicitats.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats moralito, la veritat es que la foto es total! que te regalen moltes cosetes ehhh! eixes Carles jejeje

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats morales¡pareix ahir quan duies ixe monyo capeta rubio i llis,, jajajaj lo dit moltes felicitats

Mayte ha dit...

Mare meua sols son 27 anyets ??
Jo hem pensaba que erem mes,jejejejeje, es brometa
Felicitats

morales ha dit...

Jeje, si marti ja ne son 27, perix l'altre dia cuant amable i jo ens sentavem en vosatros en la matixa teula i pareixiem els vostres fills. Gracies a tots!!!

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS MORALITO!!!Estas major ja,jejeje.
Es tardet xo es q no estava fora,xo vas vale tarde q nunca,jejej.

Eva ha dit...

MOLTES FELICITATS MORALES!!!JO COM ELSA...MES VAL TART QUE MAI....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.