dijous, 15 de maig del 2008

Dema a la reunio !!!!!!!!

Bueno xiquets açi ho algu es fa l´anim o vorem el que pasa eh........
Be , com tots sabeu dema DIVENDRES hi ha reunio a la vista, i com tots sabreu o per el que no s´ha enterat nostra lotera Bienve comença a les 19.30 al cau per a la loteria que aço si, per si no ho sabeu " el nostre numeret ha " EIXIT PREMIAT " , bueno han eixit 3 euros per papeleta , que ja es algo , mare meua....., ja estaba be,no. El que pasa que el que no juga totes les setmanes no sap el que costa i la veritat que de quant en quant aço alegra , per poc que paregua,ejejjeje.
I a tot aço , dema recordar a la colla que li toca , Aida,THara i amics ,AL ATAQUE.....
Vorem dema les novetats que tenim??
Igual ja tenim Falleres, vosaltres que penseu??
I president infantil???? Jo tinc curiositat , i com tots sabeu nostra amigua i fallera Dulia el dilluns ens ho comunicara al blog per al que no estiga present.
GRACIES DULIA i fins dema

2 comentaris:

Anònim ha dit...

GRASIES PER EL RECORDATORI, I LA VERITAT ES QUE PER POQUET QUE IXCA A LA GENT QUE JUGA DONA ANIMOS DE CONTINUAR, LA ENHORABONA AL QUI LI A TOCAT(A MI NO PERO M´ALEGRE IGUAL)
LA COLLA QUE LI TOCA HUI EL CASAL JA ESTAN A PUNT I ESPERAT QUE TOT ESTIGA AL GUST DEL QUE SA PROPE PER ALLI, PUES ESTAN ESPERANLOS EN ALEGRIA DE JOVENS (JAJAJAJA)
I EN LO QUE SE REFERIS A LES FALLERES MAJORS I PRESIDENT INFANTIL OJALA LA VERITAT CREC QUE ES UNA COSA QUE MOS ALEGRARIA A TOTS.
BUENO FINS A LA NIT SI NO PASA RES...

rocio ha dit...

Part dels cadetes d'aquesta nit, ja ens han desmostrat que son capasos de dur un playback, cavalcada infantil, jocs al cau... es a dir diferents activitats endavant, i molt ben organitzades.
No hi ha dubte que ells estaran a l'altura de qualsevol altra colla, però ixina i tot no estaria mal tirar-los una maneta

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.