diumenge, 18 de maig del 2008

JA TENIM , REPRESENTANTS !!!!!!

NOSTRES REPRESENTANTS PER A LES


" FALLES DEL 2009 "

Fallera Major:
SRª Laura Esteve





















PResident Infantil :
Eric Romeu

Enhorabona als dos i esperem la figura que ens falta , Fallera Major Infantil en breu, algu sap d´algu que vuigua ser?????

18 comentaris:

Mayte ha dit...

eNHORABONA ALS DOS I ESPEREM QUE SEU PASSEU DE CATEGORIA, I ARA HA BUSCAR ALGUNA XIQUETA QUE ENS REPRESENTE,NO??

Anònim ha dit...

BUENO LAURA A TU QUE TE TINC QUE DIR, SE QUE EL ANY PASSAT EU DIFRUTARES DE LO MES, FINS I TOT A CAURE MALA, NO MES DIRTE QUE EL CUIDES QUE AGAFES FORSES PERQUE AL ANY QUE VE TORNES A PASARTEU TAN VE COM ENGUANY O MES. I AL TEU SENYOR MARIT L´ANTENEM PERO NO CAL QUE DIGA QUE LI QUEIA LA BABA DE VORET DAVANT DELL EN ELS PASACARRES..... LA ENHORABONA DE TOT COR LAURA..
ERIC I A TU ENCARA EL TINC QUE DIR MENOS, PUES SI NO EL PRESENTES DE PRESIDENT,POR LO MENOS YO NO TEU AGERA PERDONAT, PERQUE ERES DELS POQUETS FALLERS QUE DIFRUTEN, VIUEN I APROFITEN AL MAXIM TOTES LES ACTIVITATS QUE TE LA FALLA DURANT TOT L´ANY, PERO PER A LA PRESENTASIO TINDREN UN GRAN PROBLEMA I ES QUE TU ERES DELS POQUES QUE IXES I QUE A MES PUTGES A UNA CANTITAT TAN GRAN DE FALLERES, QUE NIAURA QUE BUSCAR ALGUN SUSTITUT (I EU TENIM PROU MAL, JAJAJJAJAJ)BUENO TAMBE LA ENHORABONA DEL TEU AMIC JULIO I EL TINDRAS AL TEU COSTAT EN TOT...LA ENHORABONA ALS TEUS PARES MARI I ROBER..

Anònim ha dit...

Enhorabona als dos i a les families.Espere que les proximes falles siguen de lo mes bones per als dos i que siguen molt especials.

morales ha dit...

Enhorabona als dos!!! Mare meua Laura, el Cubi estarà que sen pujarà per les parets, altre any a cumplir, jejeje.

rojuel ha dit...

Enhorabona als dos i a les seves families!! Que disfruteu molt el vostre regnat

Eva ha dit...

Bueno Laura enhorabona!!!!i també al nostre president infantil!

rocio ha dit...

ixa Laura con un par¡¡¡
Cubi, repetim, de 7 a3, de 7 a 3..
M'alegre que ens tornes a representar un any mes, d'aquesta manera el llevaras el recelet que tenies del dia 19.
Felicitats¡¡¡
Erik moltes felicitats per ser nostre presi infantil, i als teus pares.

Anònim ha dit...

la fallera major a l'any que be menys festivals i x lo menys que arribe a lluirse en l'ofrena.
pasateu be.

Anònim ha dit...

Enhorabona per a Laura i Eric, ara que tingau un any i unes falles de categoria conforme seu mereixeu

Anònim ha dit...

Gracies a tots espere que este any siga la mitad que el any pasat!! ha segut inolvidable.
Per cert el anonim ixe jo en pegare els festivals que en done la gane ok!! a tu res te importa que estem asi per a pasar-ho be no ser un o una amargat com tu!

morales ha dit...

Amic anonim, com a amic de Laura te de dir que ella es pegarà els festivals que fasen falta, 1er perque despres de les falles que va pasar l'any pasat seu mereix i 2º perque estarem els amic amb ella, un altre any, per a ajudarla a ella i al Cubi en el que fasa falta, OK?
Per cert, no estaries tu molt llunt d'ella per a saber si es pegaba o no molts festivals.

Anònim ha dit...

MOL VEN CONTESTAT, YO AL IGUAL QUE MORALES I MOLS MES DE LA COMISSIO DE LA FALLA XUQUER ESTEM AL COSTAT DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR PER AL QUE FASA FALTA,I SOBRE TOT PER ALS FESTIVALS, QUE SON PER AIXO CONCRETAMENT EL QUE ESTAN TREBALLANT TOT L´ANY I DESPUES DISFRUTAR, I SI NO TE PEGUES ELS FESTIVALS VEN TONTO-A QUE ERES COBARDE DE LA PRADERA, QUE NIAN ALTRES MANERES DE DIR LES COSES CELOS-SA...

Anònim ha dit...

Enhorabona, a Laura i a Eric, i a les seves families.
Laura et desitge per aquest any passes unes falles meravelloses.
I Eric espere que teu pases molt be.

Anònim ha dit...

Enhorabona laura esperem que enguany siga millor que el passat i que el difrutes atope.I per a tu Erik que disfrutes el teu any com a president infantil com uns dels momements mes importants de la teva vida.Enhoabona per als dos.AH!!! Muchacho si llitges tot aÇo i veus les faltes de ortogrfia OJO!!! En lo que dius que a tu el diguen Cristobal Naranjo Lechon i no el nom que tu i jo sabem.Altra cosa en deus un almorsar de pajaritos amic.

rocio ha dit...

OJO en Encarni que te per a tots, cuidadin muchacho¡¡¡

Anònim ha dit...

ENHORABONA ALS DOS, ESPERE K SEU PASSEU MOLT BE EN EL VOSTRE REINAT, MOLTISIMES FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

MARE MEUA!!!!altra vegada la mateixa...a mi se me va fer de nit cuant digueren en la reunió que esta seria la mateixa q ens representaria a la falla com fallera major...no se si es que no va tindre prou l´any pasat o es que te el repte de fer l´ofrena q no va fer...per un atac d´ansietat JUAS,JUAS,JUAS...Lo que li agrada massa la festa,que no es lo mateix...QUINA VERGONYA!!!!

morales ha dit...

I tu Manolo, quin repte tens???

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.