dimarts, 13 de maig del 2008

ESTEM DE ¡¡¡¡¡ CELEBRACIONS!!!!!!

18 DE MAIG
1ª COMUNIO DE
IVAN
ROMEU
Els teus pares Robert i Marie i el teu germà Eric,
et desitjen que pases un
" Bon Dia "
*article de Rigo

11 comentaris:

Mayte ha dit...

Enhorabona tambe de la meua part,espere que seu paseu molt be , que l´oratge vos acompanye i que et façem molts regalets, que jo ja els he vist,jejejejejeje
Lo dicho Ivan QUE PASES MOLT BON DIA

Anònim ha dit...

Hola. Volia felicitar a Rigo i a Marie per la comunió d'Ivan i també desitjar-vos que passeu molt bon dia i que els nanos ho disfruten a muntó. Ja intentaré jo cotillear des del menjador de casa que tal volta us puga vore i tot.
Ja parlem el divendres.

Anònim ha dit...

LA ENHORABONA A IVAN, I COM NO A MARI I ROBER, PERO TINDRE EIXE CHIQUET TAN GUAPO I LLUIDOR, SEMBLA MES MAJOR EN LA FOTO. AY PER FAVOR COM PASEN EL ANYS EH?, SEMBLA EL ALTRE DIA CUANT SA MARE ANABA EN EL COCHET ACOMPANYANT A ERIC I ARA ELL SA FET AIXINA DE GRAN.
QUE TINGAU UN DIA INOLVIDABLE I QUE EL APROFITEU AL MAXIM PUES PASA COM UN SOMNI, VOLANT,,, DE TOT COR QUE EU PASEU MOLT BE.... I YA ANIRE A VOREVOS....

Anònim ha dit...

Ivan et desitjem que disfrutes eixe dia amb la teva familia i amics, i per supost que et fagen mots regalets, ja anirem a voret.

rojuel ha dit...

Enhorabona al "comunionero" i als seus pares, espere que tot ixca be i que passeu un gran dia.

Anònim ha dit...

Hola Ivan,te desitje que pases un bon día i que disfrutes moltisim en conpanya del teus amics, ja anirem a voret els regalets. Rigo, Marie i Eric, que disfruteu tambe eixe día del vostre fill i germa.

Anònim ha dit...

Hola Ivan,te desitje que pases un bon día i que disfrutes moltisim en conpanya del teus amics, ja anirem a voret els regalets. Rigo, Marie i Eric, que disfruteu tambe eixe día del vostre fill i germa.

Anònim ha dit...

Ivan que disfrutes molt d´eixe dia tan especial amb la teva familia i els teus amics.

Anònim ha dit...

Xe Ivan felicitats davant de tot, Helena, Àngela, Sonia i jo et desitgem que pases un bon i feliç día de la teua comunió. Tambe volem felicitar als teus papas Rober i Marie i al teu germà Eric, que també per a dells será un día festiu i estarán orgullosos de voret feliç i content.
Ja es farem una cerveceta a la teua salut, eh Ivan?
Ah, el tio no fará com cristobal i no repetire el comentari, val?
Bo, felicitats per a la familia Romeu Andreu, i sobre tot per a tu Ivan, i que sigua un día molt especial.

rocio ha dit...

Ivan un dels xiquets mes artistes de la falla, no es pert ni un playback, sempre ix amb alguna canço, ell i Eric, son el futur de la Xuquer.
Que passeu molt bon dia amb els amics i familiars.

Anònim ha dit...

FELIZ DIA EN TU PRIMERA COMUNION,,!!


K TEU PASES MOLT BE EN EIXE DIA K SERA INOLVIDABLE X ATU IVA,,!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.