diumenge, 20 de juny del 2010

VIVÈNCIES DEL BÀSQUET

Dissabte, 7'15 del matí, sona el despertador. Ens alcem amb desgana però és posar-nos l'equipació esportiva i ja va entrant-nos el nervioset de la competició, eixa competició que l'any passat guanyàrem i que, per dignitat, hem d'intentar mantindre el nivell. Anem acudint al pavelló i la son va esfumant-se a mesura que veiem a les altres companyeres que minuts després seran rivals a la canxa, ens saludem, xarrem una miqueta i cap a dins, cadascú al seu lloc. Comença el primer partit.
La che collons va ser la primera, aguanten estoicament els nostres embats tenint en compte que només en són cinc i no poden descansar ni un minut perquè no hi ha gent de repost. Primera victòria del dia. La cosa pinta bé i ja ninguna s'enrecorda de la matinada.
Aquesta va ser la primera victòria de les 6 que aconseguírem el dissabte passat. Acabàrem el campionat primeres i imbatudes, millor impossible. A destacar, des del meu punt de vista (sóc Dúlia) el companyerisme que hi havia entre nosaltres, totes disposades a fer el que fera falta fer, si feia falta jugar, a jugar i si feia falta eixir de la canxa, a animar des de fora. Érem un equip des de la que jugà 8 minuts (parle per mi) fins a la que jugà els quasi 120 minuts dels sis partits (parle per Eva (una canya), Esther i Elsa i molt a prop Rocío, Inma (estava inspirada), Vero, Vero (no m'he enganyat, hi havien dos) i Vane, totes una pinya. Sense oblidar a Fanny, que estigué allí des de primera hora del matí, ni tampoc a Desi, que acudí un poc més tard per si necessitàvem ajuda.
Esta representació va ser la que guanyà la copa però a les grades hi havia molta més gent bufant per tal que el baló entrara en l'aro. La germana de Martí i les seues amigues, que ens visitaren també a primera hora, Javier, Faustí, Dolores, Eva, Sónia, Carmen, totes elles amb els seus nanos cridant i animant a la seua falla, Romeu, David, la Roji, Encarni... i segurament algun més que me'n deixaré i us demane disculpes per això però afortunadament foren moltes les persones que aguaitaren un ratet per vore com anava la cosa. Moltes gràcies per vindre.
I, com no, moltes gràcies al meu equip, campiones dins i fora de la canxa perquè si jugant al bàsquet són bones, com a persones són millor encara. Un plaer matinejar amb vosaltres, suar amb vosaltres (bueno... val... jo... suar, suí poquet), esmorzar amb vosaltres, competir amb vosaltres i fer falla amb vosaltres. Sou molt bon elements i, el més important, jugueu amb molta esportivitat i respecteu les vostres rivals. I tot i que quasi la meitat de la plantilla acabà el campionat embenada o arrapada això no va ser prou per llevar-los les ganes de seguir jugant. Ens mereixem eixa copa que esta nit de sant Joan ens han dedicat molt amablement en el casal perquè l'hem guanyada jugant bé i amb respecte. Enhorabona a totes i gràcies per fer possible que aquestes hagen sigut les meues vivències del bàsquet.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

ole ,aixo es un equip

Anònim ha dit...

ole ,aixo es un equip

dúlia ha dit...

Ja van eixint els oblits: menció especial per a Roser i la seua Laia que l'any passat ja estigué present el dia de la victòria però enguany ho ha pogut vore des de fora de sa mare i ho disfrutà molt.

ROSER ha dit...

DULIA MOLT BONA CRÒNICA!!!!
SOU LES MILLORS I SEMPRE HO DEMOSTREU!!!!!

INMA ha dit...

me emocionat i tot , els pels de gallina jejejeje, molt bon article dulia.

Vero R ha dit...

Ole Dúlia!!! jo no ho haguera dit millor, la veritat es que he entropeçat en una gent de categoria "suprem", que ma acollit de lujo.

Esther ha dit...

Molt bé Dúlia, m´unixc a les teues paraules de que és un plaer fer falla amb totes vosaltres. Ara a per el futbet. A passar altre dia amb moolt bona companyia. SOU LES MILLORS XICONES!!!!!!!!!!!!

rocio ha dit...

Sí que es veritat, esta Dulia fica els pels de punta i la carn de gallina, que emotiu¡¡¡
Per a mi tambè va ser un plaer jugar aquest campionat(heu dic hui que ja no m'enrecorde de les agulletes de la passada setmana)i tindre el recolzament de la gent que ve animar es la canya¡¡¡
Campiones, campiones, oeoeoe campiones, campiones oeoeoe...

MADUIXANA ha dit...

UF DULIA, TU COM SEMPRE ENS FAS VIURE COM SI ESTAGEREM ALLI EN VIU I EN DIRECTE, MOLTES GRASIES PER NARRAR LO QUE JO NO VAIG PODER GAUDIR, TORNE A DESITJAR-VOS A TOTES LA MEUA ENHORABONA, LA XUQUER UNIDA SEMPRE ES LA MIJOR...... XUQUERISSSSSIMESSSSS

Eva ha dit...

Ole, ole!! dulia eres genial! tu tambe vals molt, i es un honor haver-te conegut i compartir totes estes experiències amb tu!!!
Jugar en companyia de gent com vosaltres i tindre un equio com el que tenim es un orgull!!!! Totes aportem el nostre granet d´arena, totes som necessaries , una a una!
Campiones!

Mayte ha dit...

OLEEEEEEEEEEEEEEEEE, AHI LES XUQUERETESSSSSSSSSSSSS, MIRA QUE VALEU ,XE

Mayte ha dit...

ENHORABONAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Martí ha dit...

Sou les millors! i sou les millors perque sou imbatibles en la cantxa i de la manera que eu feu, es a dir, sou l' antitesis o nemesis de Mouriño. Sincerament si guanyareu a lo Mouriño no m' agradaría gens, aixi, qu' estic molt orgullos de vosaltres perque ademes de guanyar eu feu amb deportivitat i molta clase i elegancia. Persupost que fora de la cantxa sou les millors per la vostra cualitat humana. Sou xuquerisimes

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.