dimarts, 8 de juny del 2010

SUHECA.COM

El periòdic Suheca.com serà, a partir d’ara, setmanal

Des del divendres 4 de juny, el teu periòdic d’informació local Suheca.com el podras trobar TOTES LES SETMANES als punts de venda habituals. Es tracta d’un pas endavant més per consolidar Suheca.com i fer d’ell un referent de la informació de proximitat a Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

Després de vora dos anys eixint puntualment cada mes, ara l’aposta és molt més ambiciosa. CADA DIVENDRES podras posar-te al dia de tot allò que ocorre a Sueca i a les seues entitats locals menors.

En este primer exemplar SETMANAL abordem qüestions com ara la manifestació convocada dissabte passat per Xúquer Viu a Sueca, l’últim èxit esportiu del billarista Raül Cuenca i un avanç de la programació de Mostra Sonora, el certamen musical que fins este cap de setmana té lloc a la nostra població.

Moltes gràcies, una vegada més, per la vostra fidelitat al llarg de tot este temps. Esperem continuar fen-te partícep del nostre projecte nomenat Suheca.com. Recoda, ara CADA SETMANA al teu quiosc.

2 comentaris:

Nelo ha dit...

M'alegre per Suheca.com. Fa molts anys, un xic va intentar un setmanari alternatiu a "la hoja" i va fracasar als pocs mesos. Pel que veig la cosa ha millorat. Enhorabona.

Anònim ha dit...

a vore si va endavant que fa falta,la hoja s'ha quedat molt doncs això que esteu pensant, entre altres coses, eixe vent que bufe i que el canvi es note a la gent. tant de bo isca tot bé, gràcies

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.