dimecres, 9 de juny del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......MARIA

ANIVERSARI DE MARIA!!!!

Hui es el cumple de la meua cosineta Maria, i com jo sé que a ella li feia molta il.lusió que la felicitàrem al blog, pues se´m va ocórrer que qui millor per a escriure-li una felicitació que jo.

Maria es "súper" fallera, xuquereta 100% desde que va nàixer, ella viu cada acte faller intensament, li encanta vestir-se de fallera, s’ha de vestir tots els dies de falles, de matí i de vesprada, tots, incluint el dia 18 de vesprada també ehh!! Ahhh!! I en tacons, perque sinó, no ix, jajaja es molt presumida.

A les despertades no va perquè la meua tieta no li dixa que sinó tambe aniria, i per les nits hi ha que dir-li que no hi ha ball ja que sinó ella tancaria el cau, i la meua mami i la tia sempre van enganyant-la.

A la meua teta Maria el que més li agrada és ixir al Play-Back, ballar, cantar, fer-se el monyo, maquillar-se, etc… i com no, cada any ens ho demostra, és una artista de cap a peus. Tinc bona mestra ehhh!!! Jajajaja… .

Jo vullc dir-li que no canvie mai, que sempre tinga ixa alegria que té, ixa energia per fer les coses, ixa sinceritat que la caracteritza, pero sobretot vullc dir-li que la vull moltíssim i que m’agrada molt quan em canvia el "paqueton", em dona el bibe o simplement quan juga amb mi.

Maria espere que t’haja agradat la sorpresa que estaves esperant tota la setmana.

MOLTISIMES FELICITATS MARIA!!!!

14 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

IKER ESTIC MOL SEGURA QUE A LA TEUA COSINETA MARIA L´AGRADA MOLTISSIM ESTA SORPERSA QUE TU HAS PREPARAT, ASI ES NOTA MOL TOT L´ESTIMA QUE TU LI TENS, AL IGUAL QUE TOTA LA VOSTRA FAMILIA I COM NO ASI ENS UNIM AMICS, FALLERS I RESTA DE COMISIO.
MOLTES FELICITAS MARIA ERES UNICA I JA NO CAP DIRTE RES MES PERQUE EL TEU COSI JA TEU HA DIT TOT, MOLS BESSETS ARTISTA XUQUERERA, NO CAMBIES I MOLTES FELICITATS TAMBE DE PART DE AÏDA, J.P. I MEU...FELICITATSSSSSS

Els tios ha dit...

Maria carinyo moltissimes felicitats!!!! La meua xiqueta,mare,que major esta fent-se.
Bueno i com Íker t'ha descrit tal i com eres ja no podem dir-te res mes,simplement que disfrutes del teu dia en companyia de tots nosaltres que te volem moltissim.
Un beset ben fort de Íker,la tia i el tio.

INMA ha dit...

pero que reartista que es Maria, fallera al 100% no cambies mai wapa, moltisimes felicitats.

MAMA I PAPA ha dit...

Moltissimes FELICITATS per a la reina de la mama i del papa sense dubte el teu cossinet t´ha descrit tal i com eres.Eres lo millor que ens ha passat en esta vida cada dia ens sorprens en algo filla.
TE VOLEM MOLTISSIM .

MADUIXANA ha dit...

MARIA TIN AÇI A LA TEUA UELI TRINI I DE VORET NO MES FA QUE PLORAR DE VORE LO MAJOR QUE ESTAS FENTE I L´ORGULLOSA QUE ESTA DE VORET EN LA DONETA QUE JA T´HAS FET, AY MARE LA MEUA XICA ES LO QUE NO PARA DE DIR TINDRIES QUE VORELI LA CARA, MENTRES EL TEU COSINET NO PARA DE CONTARLI COM HA ESCRIT ESTE ARTICLE TAN XULO. DESDE ASI ELS TEUS IAIOS EMILIO I TRINI EL DESITGEN MOLTES FELICITATS

Nelo ha dit...

Felicitats Maria. Esperem moltes sorpreses de tu.

uetxo ha dit...

moltes felicitats guapa i que sort te iker de tindre una cosina com tu que sempre estaras al seu costat per cuidarlo

ROSER ha dit...

MARIA CARINYET MOLTÍSSIMES FELICITATS DE PART D LAIA I DELS SEUS PAPIS MANU I ROSER!!!
ERES UNA ARTISTASAAAAA REBENFETA!!!!!!
MOLTS BESETS GUAPA!!!
X CERT IKER L'ARTICLE MOLT XULI!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Marieta!!!!!espere que hagues passat un bon dia, avire si vens un dia a nadar, que se que t agrada.mots besets de la teua amiga anna.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats guapisima espere que tinges molts regalitos.Ya ho crec que els teus papas estaran contents en tu.La veritat que es per a caureli la baba a qualsevol amb una xiqueta com tu,perque tens un poderio que tots no poden tindre.No canvies sigues sempre com tu eres.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats guapisima espere que tinges molts regalitos.Ya ho crec que els teus papas estaran contents en tu.La veritat que es per a caureli la baba a qualsevol amb una xiqueta com tu,perque tens un poderio que tots no poden tindre.No canvies sigues sempre com tu eres.

rocio ha dit...

Felicitats Maria, eres una artista¡¡

MARIA ha dit...

Hola soc maria i vuic donar-vos moltes gracies a tots,estic molt contenta que san enrecordat de mi,i en especial al meu cosinet IKER,gracies a tots per totes les coses tan boniques que mau dit.

Helena, Àngela, Sonia i Martí ha dit...

Moltes felicitats Marí a de part de la tuea amigueta Helena, Àngela, Sonia i Martí. Esperem que sigues molt felis i que el fagen molts regalets. Eres una gran fallera i una gran artista. El futur de la falla i del Play back amb gent com tu el tenim asegurat. No cambies. Moltes felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.