divendres, 11 de juny del 2010

PRESI INFANTIL 2010-11

Ací el teniu. Este xiquet tan ben plantat és el president infantil de la falla Xúquer d'estes falles.


Li diuen Salva i és més conegut per el fill del Chicharro. Ve de família fallera. Si son pare és faller, sa güela no cal ni dir-ho, una dona que sempre està a punt per a tirar una maneta allí on faça falta, una dona que li encanta la festa fallera i això ho ha transmés als seus fills i tambè als seus nets.Per això des d'ací felicitem pel càrrec a SALVA i, per extensió, a tota la seua família. Esperem que passeu unes boniques falles i que amb el papà i la mamà ho disfruteu a tope.
Enhorabona
Article de Dúlia i
Imatges de Esther

11 comentaris:

rocio ha dit...

Felicitats tete, espere que t'agrade l'experiencia d'aquest any i que disfrutes cada moment junt a la resta de xiquets i xiquetes. Nosaltres estarem al teu costat per acompanyar-te i per a que no el falte de res. Besets i a passar-ho be.

INMA ha dit...

enhorabona Salva, q teu pases molt b aquest any!!

Esther ha dit...

Enhorabona Salva!!!!!! i de segur que s´ho passa genial, perquè si l´any passat ja li va fer il·lussió ser vicepresident 4at... jejeje!!!!!!!

pili ha dit...

enhorabona, que paseu un any molt
felics,i que disfrutes molt
de tot lo que te ve per davant

MADUIXANA ha dit...

SALVA L´ENHORABONA A TU I A TOTA LA FAMILIA, ESTIC SEGURISSIMA QUE TEU PASARA DE LI MIJOR AIXINA QUE A DISFRUTAR AL MAXIM PERQUE ES UN HONOR EL TINDRE COM A PRESIDENT INFANTIL....

ROSER ha dit...

ENHORABONA SALVA I FAMILIA!!!

ROUS ha dit...

ENHORABONA BONICO ........

Martí ha dit...

Enhorabona Xixarret. Vens d' una familia superfallera 100%. Felicitats per a tu i per a nosaltres, perque per a nosaltres tambe es un orgull tindret com a president. Ademes esta falla porta una llista de presidents infantils impresionant en quant a la qualitat humana,categoría fallera i xuquerisims, i amb tu seguim la mateixa estela. Enhorabona per a tu i tota la teua familia. Disfruta l' any present faller.

dúlia ha dit...

Enhorabona Salva pel càrrec que enguany estrenes. Com diu Martí, segur que ho fas de categoria perquè la representació presidencial infantil de la Xúquer és completíssima i complidora com ella sola. Espere que ho passes de categoria i que disfrutes a muntó.

gatet ha dit...

Enhorabona Salva,a tu i a la teua familia i espere que tingau un any molt bo al igual que nosaltres hem tingut.

Mayte ha dit...

enhorabonaaaaaaaaaaa xixarret, i al afamilia tambe,ajajajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.