dimecres, 9 de juny del 2010

HUI TAMBÉ ÉS EL DIA DE.......MARTA


ENS HA DIT UN PARDALET QUE AVUI, JUNT A LA NOSTRA MARIETA A LA QUE HEM FELICITAT UNS ARTICLES MÉS CAP A BAIX, TAMBÉ COMPLIX ANYS MARTA LA NOSTRA FALLERA MAJOR.

PER TANT NO PODÍEM DEIXAR PASSAR L´OCASIÓ DE FELICITAR-LA A LA WEB I DESSITJAR-LI QUE ACABE DE PASSAR EL DIA EL MILLOR QUE PUGA.


AIXÍ QUE EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET DESSITJE MOLTÍSSMES FELICITATS.

10 comentaris:

estela ha dit...

felicitats de part de la teua teta,kike i com no el xic...

dani ha dit...

felicidades marteta per el teu cumpleanys de parte del enano y la xueka de los huevos y de iker k te la pases bienn y muchas felicidadess......

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI MARTA!!!!

MADUIXANA ha dit...

AY MARTA QUE AHIR NO EN DONI COMPTER, PERDONA PERO ENCARA QUE SIGUA EN UNA MIQUETA DE RETRAS ASI TENS LA MEUA FELICITACIO, JUNT A LA DELS MEUS FILLS J.P. I AÏDA, NO SE SI JA HAS CELEBRAT O HAS DEIXAT PER A CUANT PASEU ELS EXAMENS, PERO DE TOTES FORMES EL DESITGE LO MIJOR, PUES ESTIC MOL SEGURA QUE UN DELS REGALS QUE MES ANYORES JA EL TENS EL REPRESENTARMOS COM A NOSTRA FALLERA MAJOR, ARA QUEDEN ELS ALTRES QUE SEGUR QUE EN SERAN MOLS.... BUENO BESSETS GUAPISIMA

rocio ha dit...

Moltes felicitats Marteta, de segur que serà un any molt bo per a tu i per als teus.

Estela com que el xic???? que ja li has vist la xufarra...
Com va tot?

estela ha dit...

be, va tot be!,no encara no se sap lo que es,el que pasa es que tots diuen que sera un xic.

Anònim ha dit...

felicidades marta!.

Martí ha dit...

Moltes felicitats Marta. Aquest any serà molt especial per a tu, aixi que disfrutal i viulo a tope. Moltes felicitats i quen cumplixques molts anys mes junt a nosaltres en la falla.

MARTA ha dit...

Moltes gràcies a tots!!

INMA ha dit...

MOLTES FELICITAS MARTA!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.