dimarts, 20 de gener del 2009

Per a la meua AIDA...

Ja fa uns quants anys que vaig compartir amb tu Aida ,un any molt especial per mi , les dos vam ser les FALLERES MAJORS de nostra falla a l´any 2002 i de veritat que el millor va ser compartir-ho amb tu, eixa xiqueta dels ulls blaus , molt calladeta pero amb un somriure encantador.

Ara ja tens 16 anyets i estas feta tota una doneta, que a la vista esta , nomes volia desitjar-te en algunes paraules al blog xuquerer que aquest dia tant especial per a tu, que pases un dia inolvidable , que et façen molts regalets i que siges molt feliç , que en esta vida tot arriba i de segur que la teua il.lusio per ser Fallereta Major algun dia aplegara i se que ho disfrutaras molt i jo que ho puga vore.Ja li ho direm al tio Pelaio
Molts besets i BON ANIVERSARI AIDA

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

AIDA MOLTES FELICITATS, QUE ESTIC SEGURA QUE TOTS EU CELEBRAREU EN MOLTA ALEGRIA, PUES FER EL ANIVERSARI DESPRES DE ESTOS DIES QUE SE QUE HABEU PASAT, CREC QUE EL MIJOR REGAL A PART DE TOTS ELS QUE EL FASEN, ES EL ESTAR EN EL TEU UELO JA RECUPERAT.
LES TEUES AMIGES EL DIVENDRES EL TIRAREN MOLT A FALTAR I EL DEDICAREN LA CANSO QUE TENIU QUE FER JUNTES, PERO NO PASA RES EN EL CASAL ENS TORNAREU A SORPENDRE.
JA ESTEU TOTES FETES UNES DONES, MARE MEUA COM PASA EL TEMPS, I CADA VEGA ESTEU MES GUAPES.
MOLS BESESTS I MOLTES FELICITATS

rocio ha dit...

Moltes felicitats Aida¡¡¡

Ja he penjat mes fotos dels playbacks a l'album.

Mayte ha dit...

bon aniversari xiqueta, ja saps que d´ara en davant ens tens que ser una seguidora del blog, i com no participe d´ell,ejjejeje
enviam el teu correu , per que a mi no m´aplegat.

Besets wapa, esperem que el iaio promte estiga a casa

Anònim ha dit...

moltes felicitats aida¡

Angeles ll.

Angeles ll. ha dit...

per cert , esta nit a tv sueca¡¡¡¡

rojuel ha dit...

Moltes felicitats, Aida, i per molts anys!!

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI AIDA!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Aida de part de tota la familia Mas y que tinges molts regalets. Maite la teua xiqueta fa 17 anyets.

Anònim ha dit...

eiiiii,perdoneu ja m´he donat conter que l´edat no es la correcta,jijij

Aida ho senc ,ja se que son 17 anyets

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Aida en cara que no hem pogut celebraro com toca ,ja que el iaio esta l´hospital, pero ja heu celebrarem cuant estiga acasa.
Un beset de part del tio i la tia

Anònim ha dit...

Felicitats Aida, i l´any que be ja eu saps... podrás votar. No, en serio, que cumplixques molts anys mes i felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.