dissabte, 10 de gener del 2009

LA PRIMERA REUNIÓ DE 2.009

¡Hola! Ja estic ací com l'any passat per a informar-vos del que parlàrem ahir en la reunió.
Abans que se m'oblide i és molt important, comunicar a
TOTA LA GENT QUE TINGA LOTERIA ORDINÀRIA, que Bienve estarà en el casal per a repartir-la EL DIJOUS DIA 15 DE GENER. Recordeu, el dijous i no el divendres. ¿Per què? Es preguntareu alguns. Resposta fàcil: perquè el divendres dia 16 és el play-back de la nostra benvolguda falla i hem d'estar allí la comissió en ple per a aplaudir a rabiar a les nostres artistes menudes i majors, estes artistes que estan anant al casal en estos freds (sí, hi ha gent per a tot, afortunadament) només per a eixir uns minutets dalt de l'escenari a fer-nos-ho passar bé i rebre el nostre càlid aplaudiment. I quan s'acabe el play-back tots al casal a sopar i a fer la reunió, que ara encenem l'estufa i s'està d'allò més bé (estic dient-ho i no m'ho crec ni jo).
Respecte a altres temes que es parlaren: Dolores informa que la falla Cervantes celebra el seu 50 aniversari al dissabte dia 17 en la sala Cancela, qui vulga anar pot comprar el tiquet, val 40 €. Començarà la festa sobre les 6 de la vesprada i sobre les 9 se servirà el sopar. Està prevista la visita de la fallera major de València (encara que ho farà breu perquè té altres compromisos que atendre). Una servidora té la intenció d'anar i des d'ací aprofite per a felicitar a la falla de la meua barriada per este aniversari tan important.
També deixàrem clar els fallers d'honor: els farem el dia 21 de febrer en el casal, és el mateix dia de les paelles del Ricard però és que ja no queden dissabtes de febrer lliures. Tot aquell que tinga intenció de vindre als fallers d'honor s'haurà d'apuntar abans i pagar 10€ per cap perquè com quedar a les 10 de la nit ja sopats era un poc rotllo, hem decidit que enguany soparem allí tots junts.
Una altra cosa: si algú sap d'alguna empresa o comerç que estiga interessat en posar la publicitat en el llibret de la falla, que li ho faça saber a Romeu o a mi.
Crec que ja està tot. Només dir que el pròxim divendres li toca colla a: Julián, Xulo, Pilar, Romeu, Carmen (hola Carmen), Cubi, Laura, Abel i Carla. Per cert, Carla i Pilar, la foto que esteu vestides de nóvia està super xula, queda molt bonica la composició i esteu totes guapíssimes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc jo altra volta. Acabe de llegir l'article i no sé si ha quedat clar que en els 10€ que pagarem el dia dels fallers d'honor ens entra el sopar, la picaeta, la beguda del sopar, el cafenet (per a Bienve i per a mi el poliol), el dolcet i el cava.

Mayte ha dit...

ahir jo no vaig estar, feia fred al cau???ejjejej

Anònim ha dit...

hola Xuquerets, acabe de entrat al blog despres de casi 2 semanes i veig que es mante el ritme (sou les millors). Cal dir que estava malalta, no he comensat l'any amb bon peu...pero be, per aixo no he entrat!!!

rocio ha dit...

Gracies Dulia, allí estarem per fer acte de presencia, tant als playbacks com als fallers d'honor.
Jo també voldria felicitar als fallers i falleres de la Cervantes per el seu 50 aniversari, espere que seu passeu molt be i ja ens contareu, feu moltes fotos per vore-vos ja que jo no podre acudir.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.