dijous, 12 de juny del 2008

LA DESPEDIDA

Bueno, lo prometido es deuda, açi vos vaig a contar breument la despedida del meu germa Andres i la meua cunya Eva , ja que si començe no se quant acabare.


Els xics quedaren per esmorçar , les xiques quedarem per a dinar, quant acabarem anarem al cau a on estaben els xics i ens trobarem en un panorama , que risa...., tots estabem disfressatsen una camiseta amb un cartell " CUCURU FORUM " i amb un dibuix de colom, per a vore!!!

Despres la xarangua i com no, disfressat de colom anarem a casa Susi a per la beguda i cami a ca la novia.


Quant aplegarem estava tota vestida per a l´ocasio , li haviem dit que aniriem a per ella a vore-li el traje , bueno un cuadro!!!!,jejeejej. La disfressarem de sevillana , estava molt guapa , no parava de riure.

Despres anarem a l´ajuntament, el ballet de rigor i per fi tornarem a la barria.
Ens ho pasarem molt be ,per a repetir, va ser molt emocionant, que puc dir jo!! , ara ja sols queda el millor, la BODA.





*ARTICLE DE LAURA

9 comentaris:

Anònim ha dit...

eNHORABONA ALS DOS, PERO LES FOTOS HAN SEGUT IMPOSIBLES DE PUTJAR lAURA, NO SE EN QUIN FORMAT ESTAN GRAVADES PERO NO HEM DEIXA VORELES EN GRAN I PER AIXO NO PODEN PUTJAR,JA ET PORTARE EL CD.HO SENC

morales ha dit...

La veritat es que va ser una despedida molt completa, Laura se ta olvidat posar que l'autobus dels xics pareixia el F-1 de Hamilton cuant trenca motor, un poc mes i ens quedem a Gandia i no ho contem.jajaja, la veritat es que va ser una anecdota molt curiosa i en la que ens riguerem molt.

rocio ha dit...

De segur que seu pasarieu molt be, perque la gent que anareu sou molt bons per a estar de festa, entre altres coses clar.

Bo, acabar de pasar-ho be. Besets per als nuvis i familiars.

rocio ha dit...

Morales que passa amb l'autobus?

Anònim ha dit...

HAY,HAY,HAY, QUE JO EM PENSABA QUE ANABEU A DESMELENARSE MES.
JAJAJAJAJA, BUENO AHI DEMOSTREU QUE SABEU DIVERTIRSE MOLT SENSE FERT CAP BARBARITAT.
I MORALES NO TE OLVIDES DE CONTARMOS EN DETALLS LO DEL AUTOBUS, JAJAJAJA, NO MOS DEIXES EN LA MEL EN BOCA, AH ROCIO?
BUENO COM NO DONAR AL ENHORABONA ALS NUVIS I ALS AMICS PER FERLOS LA FESTA TAN GRATA. QUEDEM PENDENTS DE EL ARTICLE PER A QUE MOS CONTEU LA BODA.

Esther ha dit...

Jo la despedida me la vaig perdre per motius professionals (treballava diumenge tot el dia), però la boda, jejeje, ixa no me la perd, i de segur que ens ho passem de luxe!!!!!!! Ens vegem dissapte al bodorrio!!!!!!

morales ha dit...

l'AUTOBUS??? mare meua, quin carro mos va traure Granero, en cuant agarrarem l'eixida de Gandia i encararem la nostra venvolguda N332, l'autobus comença a fer olor a cremat, a pegar bots i a tirar un fum mes blanc que el que tiren en la Piazza di San Pietro cuant tenim nou Papa, allo pareixia el titanic pero per l'acen de la carretea, i dic l'arcen perque el senyor conductor ens va deleitar amb un passeig per l'arcen de la carretera desde Gandia fins a l'eixida de Cullera, ens costaria 1 horeta de camí, ens pasaven fins els ciclistes, que fort, pero el millor va ser a l'eixida de Cullera, allí la GUAGUA va dir, " Xicons, fins açi em aplegat" i ens va dixar mes tirats que una colilla.
Acte seguit aplegà un altre per a remolcarnos.

Anònim ha dit...

ARRIBA EL ALTRE CASI CUANT ESTABEU EN CASA, JAJAJA, MARE MEUA, SI PER CASUALITAT ALGU ANABA UNA MIQUETA PUXAET DE TONO, DE SEGUR EN EL VIATJE LI DEGE PASAR TOT,JAJAJA, CUANT DEGEREU VORE LA MEUA MONTANYETA DE CULLERA EN LES SEUES LLETRES DE SEGUR QUE DEGEREU PENSAR ARA JA ESTEM EN CASA,JA NO QUEDA RES,PERO "LA GUAGUA" VOS TORNA A GASTAR UN ALTRA MALA PASSA.
PERO BUENO ESTE FET SERVIX DE ANECDOTA PER TRAURE UNA MIQUETA DE HUMOR PER AL FUTUR...LO QUE M´ALEGRE ES QUE ARRIBAREU TOTS BE A CASA I DE SEGUR QUE EN LA BODA TRAGUE ALGUN CHISTE O BE ALGUNA CANSONETA DEL SUSEIT. QUE TOTS ESPEREM MOS EU CONTEU...

Anònim ha dit...

Si si Esther...hui ja ha aplegat el dia, que guay, estic nervioseta i tot...coses meues,espere que tot ixca de luxe i com no ja vos fere un xicotet article, pero esta volta avore si pot ser en fotos(soc un poquet tronquet en aso que tinc que fer jejejej)

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.