diumenge, 15 de juny del 2008

EN LA REUNIÓ DEL "VIERNES 13"

En esta reunió es notà que era "viernes 13" i que tot el món tenia por d'eixir de casa perquè érem molt poquets. Ara, poquets però bons ¿eh?. ¿Què parlàrem? Com es podeu imaginar, molt poquet. Ahí va:
1. Recordem que tot aquell que vulga apuntar-se a la festa del 28 pot fer-ho divendres en el casal i, afegim, dimecres i dijous a partir de les 8 de la vesprada també en el casal, que estarà Elsa. Només heu de pagar els 11 € i ella us apunta.
2. Sobre el tema dels duos per a falles hi ha alguna cosa però com no està tancada, doncs encara no direm res. L'única cosa que quedà clara és que tindríem tres dies de discomòbil i dos de duos. Ja vorem com ho repartim.
3. S'informa que l'endemà, dissabte, és el campionat de futbet masculí. Digueren també les hores però com ja ha passat, no cal que us ho apunte.
Ahí s'acabà la reunió. Com voreu, no massa interessant però, mira, ens férem el xupito, veiérem la foguera que està quedant-se super-xula i moderna, cotilleàrem un poquet i cap a casa. Al divendres que ve, més. Que tingau bona setmana.
Us recorde també que si algú vol escriure algun article, no es talleu, siga el que siga que se us passe pel cap i volgueu compartir-ho, per a això està el blog. Hale, ja està bé.

5 comentaris:

Mayte ha dit...

molt be Dulia, a mi hem be de categoria que ens animes al personal per a que es tiren al rotllo amb el tema dles articles de la web , avorem si a tu et fan mes cas, per que a mi...ja veus, ara pareix que Laura que te coses que contar-nos es tire al rotllo i mira almenys ens enteren d´alguna coseta mes , no creus????

Anònim ha dit...

MOLTES GRASIES DULIA, PER LA INFORMACIÓ.
A MES ESTOS DIVENDRES ES NORMAL QUE NO ACUDIXCA MASA GENT AL CASAL, PUES ESTAN COM DE COSTUM LES FESTETES DELS COLEGES, ELS SOPARS DE FI DE CURS TAN DE COLEGES, COM DE GIMNASIOS, ETC.
PERO TRANQUILA QUE NO FALLAREM AL SOPAR DE SAN JOAN...

rocio ha dit...

Gracies Dulia¡¡
A quina colla li toca la proxima setmana?

Anònim ha dit...

Una cosa. Se m'havia oblidat dir que la colla del pròxim divendres dia 20 de juny és la formada per: Rocío, Roja (em sap mal posar-ho així però és com ho tinc apuntat), Cuenca, Ray, Rafa (els he posat junts perquè com fins que passe la foguera són com un pack), Blay, Eva, Salva.
Jo tinc pensat un xicotet article però quan s'acaben les reunions ja el posaré. M'agradaria saber si hi ha alguna manera de fer una espécie d'enquesta pel blog. Es tractaria de votar entre dues opcions. Ho penseu i divendres ja m'ho expliqueu.

rocio ha dit...

Si que es pot fer, falta saber com pero segur que es pot.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.