divendres, 27 de juny del 2008

AGRAÏMENT ...

Els bloggers del la Xuquer volem agraïr amb un muntatge tot el treball que nit rere nit han estat fent Cuenca, Rafa i el Rai.
.


BRICOMANIA: fases per fer una foguera-xuquerera

1º indultar algun ninot del monument faller anterior
2º fer una recerca per trobar ninots mig cremats en altres comissions
3º guardar-se al final del cau per a que no es trenquen
4º pensar un tema amb el conjunt de ninots que hi ha
5º dibuixar una base on col·locar els ninots
6º buscar materials sobretot de despeses i dur-los al cau
7º muntar i pintar la base del monument
8º plantà del monument

Es tot conya, però les fases son certes, jajajaja
Aquesta es part de la feina que han fet per muntar-nos la festa. Festa que cada any ens ix millor i cada vegada ens agrada mes.
Moltes gracies a tots els que han muntat o ajudat a preparar la festa i per molts anys mes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

DONAR UN MILLIO DE GRASIES A ESTOS TRES ARTITES PER LA SEUA COLABORACIO, QUE EN VOLUNTAT DE TIRARLOS UNA MANETA, NO EM POGUT,I QUE ANY A ANY ES SUPEREN A ELLS MATEIG.
TINC GANES DE VORE TAMBE LA FAENA QUE ESTA FEN RAI, PUES EL ALTRE DIA EN VAIG ASOMAR EN LA CALOR QUE FEIA I ELL PREPARAN EL ALUMBRAT PER AL CASAL.
PER AL TRES MOLTISSIMES GRASIES.

San-vala ha dit...

L'enhorabona als blogers de la Xúquer per pegar una palmadeta a l'esquena a ixa gent que fa feina per la falla de manera desinteresada i com no a estos tres grans fallers per la seua feina ja que sense ells no hi haurien fogueres...

Espere que vaja tot bè i paseu un gran dia, un servidor no podra anar per la feina però segur que la meua comisió té la seua representació...

Anònim ha dit...

Sou els millors caguenlostia. Gracies per la vostra feina desinteresada sense la cual la festa no sería el mateix. Gracies perque ademes de ser fallers models sou uns grans artites i grans amics.

Esther ha dit...

Ei artistes, comdiuen per ací gràcies per fer que la festa continue!!!!!!!!!! A la nit ens vegem!!!!!!! adeu.

Mayte ha dit...

molt , pero que molt be, esta aixo ,tant una cosa com l´altra , bueno hen referix, tant al muntatge de la meua comare Rocio i sobretot als meus amics Foguerers que la veritat cada vegada es superen mes en aço de la foguera ,han patit caloreta , son i sobretot han dedicat un temps molt valios que aquest any han segut un conter enrere.
Gracies amics, i fins la nit

Mayte ha dit...

Eiiiiiiiiiiiii, agafeu forçes per la nit que en la calor que esta fent, mare meua crec que en la llanda del cau no caldra que enceguem foc, veritat????

Amic fep ha dit...

Es fereu la casalleta a la meua salud???...

Anònim ha dit...

CREC QUE UNA NO, MES DE UNA, PUES LA NIT VA ESTAR MOLT ANIMA I DEVERTIDA

rocio ha dit...

clar que sí¡¡¡ una casalleta per cada ausent,jajaja

Mayte ha dit...

LA CASSALLETA NO VA FALTAR , FINS I TOT VAN SER MES D´UNA , PERO LA VERITAT ES QUE HI HAVIA MOLT D´AUSENT , NO SE NO SE PERO QUE ELS PASA ALS XUQUERETS????

EREM POCS PER BONS ,jejejeejje

Anònim ha dit...

Eu pasarem de categoría, per lo menos jo, m´eu pasi d´alló mes be. Les Xicones estabeu totes guapisimes, impresionants, ademés de bellesa emaneu tanta simpatía que si fora líquida no podría cabre en el pantá de tous. Notí en falta als meus compares i altres amics, pero al meins despres de la boda vingueren els meus compares i encara puja al cubo el Mutxatxo. I si, Mayte, jo note un poc desbrafada a la nostra comisió d´un temps cap así. Lo del mocaoret va ser una idea molt bonna. Eu pasarem de categoría, xe, tornarem a celebraró l´any vinent.

Anònim ha dit...

bull agrair tots ells vostres comentaris de agraimentt si vosaltrees ho quedats contents jo ja estic pagatl,pero sincerament vos dic que despres de organitsar aquesta festa 4 anys ja estic un poc cansant i crec que ha arrivat de donar el relleu a unaa nova colla perque ho organitse.gracies a tots nens vejem a setebre

Anònim ha dit...

Vullc agraïr a tothom tots els vostres comentaris d'agraïment, si vosaltres heu quedat contents jo ja estic pagat.
Pero vullc dir-vos que despres d'organitzar aquesta festa cuatre anys ha arribat el moment de passar el relleu a un altra colla de gent.
Gràcies a tots i ens vegem a setembre.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.