dimarts, 17 de juny del 2008

12 HORES DE FUTBET


HOLAAAA!!

Vos comente les 12 hores de futbet de la falla xuker:el primer partit contra el mercat pergerem de 1 golet molt bon resultat,lo ke pasa eske acontinuacio anarem a armorsar al redo, sense paraules..


El partit de despues tornarem a pedre pero la panxa ya la teniem pleneta ke era lo important,i dai anarem al bar mosets amik de juanet i raul a juar una trueca i a les 3 mos asperava una atre partit contra el pais valencia pero com ya no podiem fer res ni mosatros ni el pais valencia el dixarem en taules i monarem a dormir ke eu necesitavem jeje.
*article de blaiet

11 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

EH COLLI¡¡¡ QUINS CUERPOS,JAJAJAJA, NO PASSA RES XIQUETS, LO IMPORTANT ES PARTISIPAR, I PER LO QUE EU CONTAT CREC QUE NO PATIREU MASSA,JAJAJJA, O VA SER EL CONTRARI? PUES VOS VEC UNA MIQUETA DESNUTRIS? JAJAJAJA, QUINA COLLA.
LA LLASTIMA ES QUE EN VAIG ENTERAR DEL CAMPEONAT EL DIUMENGE O PER EL CONTRARI AGERA ANAT ANIMARVOS.... PUES UN RATET AGRADABLE I EN HUMOR ESTABA ASEGURAT,,,,

rocio ha dit...

això esta molt be, un poquet d'esport, almorçar, trucaeta...

Andres tambe va anar a juguar a futbol, perque el vec a la foto i per la vesprà era el seu enllaç?

Gemmeta ha dit...

Bona vespra, a tots!!!
Com esteu??
Rocio, tens raó, Andres està en la foto, esteu segurs que eixa foto es del dissabte?jeje

Anònim ha dit...

Això és agarrar-se les coses amb filosofia i esportivitat, sí senyor. Vull agrair a l'administrador del blog que haja eliminat el comentari perquè segur que l'autor no es mereixia altra cosa.

rocio ha dit...

Dulia no era un anonim era un comentari en ingles que de vegades son virus o algo així.

david ha dit...

La verirta es que l'almorsaret va estar bé. Ixa foto sí que és del dissabte i serveix per a vore que el novio estava bé el dia de la seua boda. Que desconfiades sou...

Blaiet ha dit...

olaaa!!com a dit david la foto si ke es dixe disapte,no sarrecordeu del cartel de despedida de forum,era forumdhiño ,estava asplicamos la aliniacio final,i ki xuaria de titular .. jeje

Anònim ha dit...

Sóc jo altra volta. Perdoneu la meua desconfiança però tenint en compte experiències anteriors...

Anònim ha dit...

Ay Dulia..que desconfiada que eres...malpensá.....

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Per a una volta que et comportes, sóc jo la que no ho faig.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.