dijous, 5 de juny del 2008

I DEMÀ...

Xuquerets demà és divendres, i que passa els divendres? Doncs que hi ha reunió!! Aquest serà el primer del mes de juny, que és el darrer mes de falla i de reunions abans del “descans estival”, que es prolongarà 2 mesos.... Hem d’aprofitar, que després les trobem a faltar, no Rafa? Alli passem un ratet agradable, fem tertulieta i al mateix temps que ens enterem de les novetats de la falla. Cerveceta per aci, xupitet per alla, i com no, les partides de parxís, truc, etc; probablement algú acabe a Keepers o al Cabreret, en fi, que espere vore-vos per alli.

Però demà, dia 6 de juny de 2008, si no m’equivoque, serà, a més a més, el divendres en que s’inauguren el Cau Multiusos i el Museu Faller. Crec que és a les 20.30h i hi havia gent que havia quedat al cau per dirigir-se cap allí; que, t’apuntes?


Rojuel

1 comentari:

Anònim ha dit...

ELS QUE ANEU A LA INAGURACIO QUE DESPRES EU CONTEN EN TOT LUJO DE DETALLS PER ALS QUE NO PODREM ANAR.
I SI JA NO QUEDA RES PER A LES VACANSES DE LES ACTIVITATS DE LA FALLA, I EU TENIM QUE AGARAR COM SI FORA UN "KIT KAT" PER AGAFAR PROU FORSES PA TOT LO QUE MOS ESPERA A PARTIR DEL MES DE SEPTEMBRE....JAJJAJAJ , BUENO VOS TIRARE MOLT DE MENOS..

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.