dimecres, 18 de juny del 2008

EL FI DE L'HISTORIA...

Per un error d’impremta l’historia escrita per el nostre amic Martí no es va publicar sencera al llibret de la falla, ara desprès d’uns quants mesos anem a saber el fi.
I vosaltres direu, perquè ho trau ara? Pues vos trac de dubtes... aquest article esta molt vinculat a la festeta que tenim programada per al 28 de Juny.
Espere que vos agrade i vos dic que no serà l’únic article del llibret que ix al blog.
Aquest article es un dels que ens quedem pendent de les falles passades, hi ha altres com l’homenatge a Faustino, Elisin i al Pintor de la Xaxi i el desenllaç del “Fill de Puta” de Maduixana, quant tingueu un ratet mos el passeu.


PD: Teniu que punjar damunt per ampliar-la i llegir-ho millor.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, Rocio eres una filigrana pues ja teniem ganes de saber com finalitza la historia del meu compare moltes gracies per publicar aquesta historia

Anònim ha dit...

Gran idea, aixina ens llevem l'espineta d'haver partit la història del nostre il.lustrat faller Martí.

Anònim ha dit...

Graçies Rocio per enrecordarte de la nostra festa que tinguè lloc al cau faller, espere que siga un gran article com tots els que publiqueu.
I per a Romeu que se enrecorde de pasarli un llibret amb tot el article de Marti per al archiu de la Junta.
Eli.

Anònim ha dit...

ESTA MOLT RE VE SOU MASSA, DE LA MANERA EN QUE ESTA TOT TAN VEN EXPLICAT EU FEU VIURE..GRASIETES PER ESTA HISTORIA

rocio ha dit...

Filigrana jo...com no, una vegada mes he demanat ajuda a Romeu, per a poder extraure part del llibret.

Dulia si que es de veres, i en el mateix moment pensarem en el blog per publicar-la sensera.

Clar que sí Eli, serà un gran article, encara que dificil de super a la festeta que vos montaren en el cau, sigua com sigua serà d'agraïr perque l'intenció es el que conta.

Anònim ha dit...

che tu, hi ha seria hora, estaba desde falles intrigat.graçies per publicar-ho.

rocio ha dit...

i Martí tant que xarra als altres articles i aquest que l'incumbix no apareix.Que ja està de vacances en vora mar?

Anònim ha dit...

Ara que ho dius, Rocío, a mi em semblà vore'l l'altre dia en l'anunci eixe de la tele que el gos desapareix amb la primitiva premiada. Crec que Martí era un dels que estaven en la piscina. Ja ens ho confirmaran.

Anònim ha dit...

Xe moltes gracies a tots, especialment a Romeuet, Rocio i Dulia per fer arribar a tots la meua historieta i per tantes ajudes que rep de vosaltres (en esta i altres historietes) sense les cual no faria res. Tambe vullc agrair al Uetxo, Mutxatxo, Miquel i altres tants que en aquesta i altres historietes m´han servit de font d´inspiració. Moltes gracies a tots. Gracies tambe a la meua dona Gorgo que m´espenta i anima a seguir( ja pot ser roin l´escrit que a ella li agrà). Moltes gracies a tots, seguiré escriguent per intentar riuremos tots junts. Ah posdata, ja hue dit en altres fulles de bolog pero vullc aclariro ara; per causes ajenes a la meua voluntat fins avui no he tingut acces a internet. GRACIES A TOTS.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.