dissabte, 29 de setembre del 2007

ANEM DE DESPEDIDA!!!



Hui, 29 de setembre de 2007, és la despedida d'una gran fallera xuquereta, Roser. Hi havia esmorzar, dinar, xaranga, sopar i festival. Esperem notícies.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE CAÑA, ESTAS GUAPISIMA ROSER , O ARA T´AUREM DE DIR VICKY? QUE TAL A QUEDAT LA DESPEDIDA? SUPOSE QUE TOT DE LUJO PERO YA ME CONTAREU. BESETS I MOLTES FELICITATS EN EL DIA TAN ESPECIAL QUE TE ESPERA.

Anònim ha dit...

NO SOC ANOMIM SOC LA XAXI

Anònim ha dit...

Roser, estas super favorida podríes fer-te rubia que te fa super guay. Que seu pases molt be... Moltes felicitats!

Anònim ha dit...

Yo soc una de les que va anar a la despedida (menos al autobus, que una no esta pa tans trons...jejejje) i es queda de lujo mos heu pasarem molt be, primer en la sorpreseta que li ferem recorregent la avenida en el coche la musica a tota castaña y totes ballant(era pa vore), i despres en la xaranga va vindre lo bo, la Roser ens fa fer totes les coses que ella sap fer com la cucaracha!!!, lo dit molt guay.

Mayte ha dit...

Clar que si,la Roser se mos casa,mos ho pasarem de categoria,si no ja anirem posant fotos i com no,esta vegada me dedicat als videos,jejejejej,ja voreu ja...
I de les amigues de la novia ni parlar,Ester i Elsa tinc una prova de ello,aixi que ni respireu que esta setmana eixireu al blog,jejejejej

Anònim ha dit...

ay roser¡¡¡ estas sux igualà, jo este mati quan ho he vist hem pensava q era la beckam de veres¡¡¡ pero tu més guapa i més natural.... ara a vore lo guapa q aniras de novia¡¡¡ feuli moltes fotos q jo no puc anar a la boda i ho vuic vore eh?? fotos de ella i de totes les amigues elsa, esther,jasmina..... i tb de totes les xuqueretes q aneu¡

rojuel ha dit...

Que canya de muntatge, esta super lograt!! Roser, estàs super favorida, jajaja

Segur que es va quedar de luxe. May, esperem articulet, fotos, video...

Moltes felicitats, Roser!!

elsa ha dit...

LA DESPE VA SER LA CAÑA,LA ROSER ES PORTA DE LUJO.MOS CANTA,MOS BALLA I TOT LO QUE ELLA SAP FER,PERQUE ES LA MES ARTISTA DE TOTES.ARA QUEDA LA BODA QUE SERA.....IMPRESIONANT.JA PASARE LES FOTOS PA QUE LEA PUBLIQUEN.BESETS

Anònim ha dit...

JO tambe vaig estar en la despedida pero tampoc vaig pujar al autobus.Ara, del dinar al pasacarrer amb el bolido de la Laura passant per la xaranga i acabant al sopar va ser tot super divertit.Ens riguerem molt i Roser es va comportar com l´ocasió es mereixia, cedint a tot lo que les amigues li feien fer.
MOlt be, un 10 per a la despedida de Roser!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres ens ho passarem de lujo!! pero les sisters, ja te digo, ah Elsa i Esther? feren la cabra a tope i seu passaren en grande!!!

Esther ha dit...

Pues sí les sisters ens ho passàrem de lujo!!!!! Disfrutàrem totes les amigues, i lo del megàfono va ser tot un èxit i si no que li ho pregunten a ala Paquitina, que no ens deixà tocar bola.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.