divendres, 28 de setembre del 2007

ANIVERSARI DEL " FRANKI "


11 comentaris:

Mayte ha dit...

Ayyyyyyy,Franki,ja vec que lo teu es aço i lo demes son tonteries,fas cara de velocitat i d´emocio,avore si en el proxim campeonat de Jerez,el vegem a tu i no al Pedrosa,jejejejeje

FELICITATS,i ayyyyyy,mare que ja has pasat de numero, "JA SON 30",uhhhhh,que por

rocio ha dit...

MOLTES FELICITATS FRANKI¡¡¡
Hui tenim que fer-te les orelles rojetes, a con que 30¡¡¡¡
Bueno al cau ens vegem per celebrar-ho, que te regalen moltes cossetes.
El muntatge molt xulo, esta encertat, jajaja sino que liu pregunten...

Fran ha dit...

moltes gracies kari,rocio. pero vosaltres veniu per darrere pegant fort. el montage perfecte apegueuse a roda. auuuuuu!!!!!!!

rojuel ha dit...

FRANKIIIIII!!!!! MOLTES FELICITATS!!! 30 tacos ja, mare meua! Això ho hem de celebrar, eh! Que en siguen molts mes i que nosaltres ho vegem.

El muntatge bonissim, gràcies a Forner per la seva col·laboració

Anònim ha dit...

I collo quin" caballito " esta fent el Franky!!! ( crec que es diu aixina )MOLTES FELICITATS XAVALIN!!!!Ja has pujat al tren...ja en tens tren..ta, tren..ta un, ...

rocio ha dit...

Ira la Eva que xispa, jajaja

Anònim ha dit...

Yeee Rocio no te burles, encara que ja sabia que podis generar alguna burla..ja, ja

Anònim ha dit...

Yeeeee franky benvingut al club dels trentañeros.... que es sent? jejejejjeje moltes felicitats

Mayte ha dit...

Per el muntatge hi ha que donar-li la enhorabona al Forner, pero l´idea a segut meua,ehhhhhhhhh

Eva,ixe tren no tindra para en Riola,veritat??? nose no se, com estan posant-se tots la via informatica.....pues a lo millor igual les obres de l´autovia es desplaçen cap a l´altra part del riu i mira....qui sap

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Franki per els teus 30 tacos (molt ben duts, que no se diga,,,ehhh), a la proxima reunio una convidaeta per a celebrar el teu aniversari!!!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITAS DE PART DE LA TEUA SEGONA FAMILIA. NO TAN FELICITAT ANTES PERQUE NO PODIEM ENTRAR AMB LA PAGINA. QUE PASES UN FELIC DIA DE PART DE SAMUEL, AMPARO, LYDIA, IVAN Y AARON.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.