dilluns, 24 de setembre del 2007

MIG ANY FALLER


Com ja he dit en alguna ocasió, amb l’arribada del mes de setembre les comissions falleres s’obliden de la platja i les vacances i tornen a la normalitat, recuperant l’activitat als seus caus després de més de dos mesos d’inactivitat.

Igualment la Junta Local Fallera reprén la seva agenda, ja estem sentint parlar de les competicions de futbet femení i raspall, i el passat dissabte, 22 de setembre, va tenir lloc la celebració del Mig Any Faller, que enguany s’ha dut a terme al cau de la falla Ronda del País Valencià, a la qual des d’aquestes línies agraïm la seva hospitalitat. Després de sopar i de que tant el President de la JLF com l’alcalde de Sueca ens dedicaren unes paraules, les Falleres Majors de les diverses comissions de Sueca, el Perelló i el Mareny van homenatjar les dones de les seves respectives comissions i els van fer entrega de la màxima distinció que els otorga la JLF, l’Espiga d’Or. En el nostre cas van anar a parar a les mans de Lola Lucas i Blesa i de Paqui Moncho i Biendicho, enhorabona a les dos.

Com a fi de festa, gaudirem de la discomovil i ens férem un parell de cubatilles i chupitets, recordant les ganes que tenim de tornar a vore’ns en falles, especialment Laura, que es va estrenar com a representant de la falla Xúquer, i espera amb impaciència el seu nomenament, que com ja sabeu tindrà lloc el proper 10 de novembre. Abans, però, assistirem a la primera edició de la festa Agermants i també a la Presentació de la Fallera Major de Sueca 2008, el dia 20 d’octubre, perquè, com diuen els meus col·legues, les falles no són tres dies, són tot l’any i hem de disfrutar de cadascun dels moments que ens ofereixen.


* Article de la Roja

12 comentaris:

Amic fep ha dit...

Lo dels cubatetes i els xupitets, done fe... ho vaig vore... (ostia seria perque no estaria molt lluny???)

Mayte ha dit...

Je que be que seu degereu de passar,ja ho vec ja....Roja ara ja no pots dir que no havies estat mai a un event com aquest,per cert que estabes de lo mes ben acompanya,eh... que meu ha dit un pardalet

rojuel ha dit...

La veritat és que m'ho vaig passar molt be, ara ja he vist com és el mig any faller.

May no se que vols dir en lo de la companyia, ja m'ho explicaràs...

Si fep si, tu no estaves gens lluny, done fe, i un poc molest perquè el nostre amic cerveró escasejava, jajajaj

elsa ha dit...

Hola atots!!!Mos heu pasarem de lujo,va estar molt be,era com si ja estaguerem en falles,pa repetir...Ara a per tot lo que ja s'aproxima ,que guayyy!

rojuel ha dit...

En general tots vam disfrutar molt, però el que millor s'ho passà i en diferència va ser Hector, va triomfar com la San Miguel, jajaja

Amic fep ha dit...

A una Festa Fallera, com collons es pot acabar la casalla?????!!!!

O tenien poca al Cau de la Ronda, o la gent es va desvaratar molt i en va beura un cabas...

Abogue per la segona opcio!!!!!

Jajajajajajajajaja, si que hem quedi un poc molest, quan teniem el puntet s'acaba la casalla,pero... ho suplirem en Gin Taronges i au!!!!

rocio ha dit...

Bon dia¡¡¡
Primer que res felicitar a Lola i Paqui per l'espiga d'or, i la Roja posar-nos al dia.

Fep bona senyal es que ho vegueres, aixo vol dir que no duies gran sego,jajaja

Mayte mos deixes en la mel en la boca, pero ara pensem mal?

Anònim ha dit...

olaaa!!la festa del mits any faller mos a dixat a tots en ganes de falles,pero va be pa anar calfant motors ke com diu la meu amiga elsa a per tot lo ke saproxima.
A mes de un li va vindre prou be ke sacavara la casalla...jeje.HECTOR anaves mes ke melo jeje.adewww

Anònim ha dit...

Colli Roja , ja pareixes Mayte que no sen perd ni una...ja, ja,
Ja vec que s´ho pasareu molt be, ara a la proxima festa del 12 de octubre serem molts mes xuquerets, segur!!!
Jo tambe estic intrigà? En qui estabes roja?

Anònim ha dit...

hola a tots i totes mareeeeee......
meua......... aixo de anat calfant motors ja tan calents ja i tant jejje m'ho wax parar de luxe xo de luxe luxe lo mal es el dia seguent ke pasa factura xo ba es tar molt be aixo del mix añ faller be vos deixe ba ke ara ja no parem

forem els mes feteros

Mayte ha dit...

jejejejejejej,que cotilles que sou,no????? pues es sorprendreu quant vos ho digua,segur que si,per que es una coseta que teniem pendent,jajajajajaj
Rociito,Evitaaaaaaaa

Anònim ha dit...

La veritat Roja es que m'hos heu pasarem de lujo, per a tornar...segur que jo a l'any que be.
Per cert jo no estic en la foto... a saber a on estaria..jejejje

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.