dimarts, 27 de setembre del 2011

REFRESQUEM LA MEMÒRIA.... I TROBADA FALLERA


Totes les comisions falleres de Sueca, Perelló i Mareny estan preparant la PRIMERA TROBADA FALLERA en el COMPLEX MÀGIC EXCALIBUR de L'ALFÀS DEL PIper al proper cap de setmana 4 al 6 de Novembre.


Seran 2 NITS amb TOT INCLÒS, si, si, tot inclòs vol dir pensió completa de dinar i beguda.

El preu per persona es de 100€ xiquets fins el 12 anys gratis (el primer y el segonal 50% de descompte)

Opcional anada i tornada en BUS 15€

¡¡¡¡ PLACES LIMITADES!!!!!


Reserva per tan sols 20€


Més informació i reserves en:

VIATGES
AMAZONAS
C/ Jaime I, 8 Baix
Sueca
Telf. 96 170 07 75

A més hi han preparades moltes sorpreses, ANIMAT.....























* INFORMACIÓ FACILITADA PER MADUIXANA

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BUENO XIQUETS I XIQUETES JA ES OFICIAL QUEDA ANULAT LA PRIMERA TROBADA DE FALLES PERQUE EN LES INSTALACIONS AON TENIEM PREVITS FER AQUETS ACTE ESTAN A PUNT DE COMENÇAR UNES OBRES DE REFORMA...... UN ALTRA VEGÁ SERÁ....

dúlia ha dit...

¡Ai, Ana! Després de moure't tant i informant-nos de tot. Però no passa res, encara quedava molt de temps i no teníem la maleta feta. Tu no desistisques d'anar informant-nos de tot el que veges interessant. Gracietes.

MADUIXANA ha dit...

JO EM PUC IMAGINAR SEGONS LES MEUS INFORMACIONS QUE ESTA SETMANA LA JUNTA LOCAL FALLERA TINDRA MES NOTICIES SOBRE ESTE ASUNT.... PER TANT HUI EN LA REUNIO DE SEGUR QUE ES PARLARA D'AQUETS TEMA.... GRASIES A VOSATROS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.