divendres, 9 de setembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... ÀNGELA I ESTHER



















MOLTÍSSIMES FELICITATS A LES DOS!!!!

9 comentaris:

dúlia ha dit...

Esther, moltes felicitats. Supose que enguany ha sigut una miqueta especial perquè has tingut una setmana molt mogudeta entre comunions i processons. Però tot això és alegria. Ara ja toca disfrutar i relaxar-se una miqueta.
I a tu, Àngela, que tingues un feliç aniversari acompanyada pels amiguets i per eixa família tan nombrossa que tant t'estima. Per molts anys.

Gorgo ha dit...

!Hola amor meu!,et desitje un feliç dia i que disfrutes amb eixa festa pijama que tant estas esperant.Que te vullc un monto.Per anys que cunplisques sempre seras la nostra "Petit Coulet".Un beset
Felicitats per a tú també Esther que pases un bon dia i cumplisques molts mes junt tots nosaltres.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS A LES DOS!!!!!

Helena ha dit...

Hola Àngela,te vullc molt feliç aniversari. hui es el teu dia disfrutalo. De la teua teta:

ROUS ha dit...

Moltes felicitats a les dos , que en cumpliu molts mes .... definitivament esta falla es de les virgo ..............

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Ângela. Espere que sigue molt feliÇ en el teu aiversari. Cada dia que pase al teu costat es una bendició i un regal. Espere que l' alegria,ia inquietut per el saber i la bondat seguixquen seguent el teu motor. Moltisimes felicitats filla meua.
Esther moltisimes felicitats i que disfrutes molt del teu aniversari. I quel disfrutes amb la tranquilitat quel dona que la feina abans de la comunio l`has feta molt be. Moltisimes felicitats i que cumpliu molts anys mes en la falla.

Soni ha dit...

MOLTES FELICITATS ANGELA, eres una perleta que et mereixes les millors coses del mon. El teu somriure ens ompli d'alegria.

Esther per a tu també, moltes felicitats.

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA LI DONE UNA MIQUETA I PROU A ROUS, QUE ESTE MES ESTA COMPLET D'ANIVERSARIS, PERO JO CREC QUE EL DE MAIG ENCARA MOLT MES QUE ESTE.

BUENO ESTHER QUE TINC QUE DIR SIMPATICA, ACTIVA, MARE, COMPANYERA.... NO TINC MOLTES PARAUELES A ESTES HORES PERO MOLTES FELICIDADES
ANGELA ERES UNA ARTISTA COM LA COPA D'UN PÍ, FALLERA DE LES DE NO PARAR, PRINCESETA I PERLETA DELS TEUS PARES, I NO CAL DIR DE TOTA LA GRAN FAMILIA QUE TENS,MOLS BESETS I MOLTES FELICIDADES GUAPISSIMA

jacquie ha dit...

Per a la meua xiqueta ke se me esta fent una doneta moltes felisitats per a la tia sempre sera la meu xiqueta xicoteta mols besexs cariño. per a Esther moltes felisitats per el teu aniversari i per la comunio de la teua prinseseta.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.